Scrie România continuă. Iată cum

Proiectul Scrie România aflată la ediția întâi a fost prezent online cu câteva episoade, în care am călcat iarba de la Tropaeum Traiani-Adamclisi, am văzut Dunărea de aproape la Cetatea Capidava – asezarea de la cotitură, am prezentat pe scurt turismul în spațiul religios din Dobrogea, am văzut începutul celui mai mare parc de centrale eoliene din sud-estul Europei, am citit despre Constanța – Tomis-ul după 2 milenii, dar am avut și două câștigătoare la concursul Scrie România care au vizitate Dobrogea și au avut cazare la Constanța gratis.

A venit o pauză cu alte subiecte și acum vom termina seria cu 4 apariții superbe în care vom vedea cum arată cel mai vechi oraș din România, Histria, dar și o cetate care concurează la vechime pe aceasta (tot secolul VII î.Hr.). Vom vedea și cum arată acum cetatea Enisala, cu drumul nou asfaltat și gânduri de restaurare, dar vom regăsi aici și o hartă corectată a drumurilor în Dobrogea. Va fi și o mică surpriză în finalul seriei :)

Va urma…

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

1 comentariu

  1. Pingback: Tweets that mention Scrie România continuă. Iată cum -- Topsy.com
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Conacul Apafi de la Mălâncrav

Conacul Apafi din Mălâncrav este o exemplul perfect cum un grajd dărăpănat poate deveni o minunăție de palat al Renașterii....

Închide