Fără prea multe vorbe în plus, drumliber.ro prin proiectul Scrie România împreună cu Cazare in Constanta sau Mamaia anunță un frumos concurs:

Câți?
2 scriitori talentați.

Perioada concursului:
1 săptămână, 15-21 martie 2010.

Premiul?
1. Cazare gratis timp de un weekend, la mare. Cazarea este în unul din apartamentele ce se închiriaza în regim hotelier în Constanța și Stațiunea Mamaia în sezon și extrasezon.

Vei sta împreună cu cel de-al doilea câștigător într-un apartament de 2 camere dotat cu aproape tot ce are nevoie, în condiții foarte bune.

2. Program turistic în Dobrogea (adică mulți kilometri și foarte multe locuri de văzut împreună cu viitorul tătic, Răzvan. El își pune mașina la bătaie pentru distracția ta și te va duce la multe obiective turistice.

Adică tu îți plătești intrările la obiective (2-3 lei de obicei; doar la muzeul Histria e mai mult, 12 lei), Răzvan te duce la ele (dacă ai fi munte, ar fi valabilă expresia „merge muntele la Mahomed”).
Adică ce am făcut noi timp de un weekend cu Scrie România.

Când?
26 – 28 (vineri-duminică) martie 2010. Adică de Florii vei fi undeva în Dobrogea și vei vizita ce probabil nu ai văzut încă.

Ce trebuie să faci?
Varianta 1: Scrie pe blogul tău un articol pe tema „Ce pot face (ce am făcut) în Dobrogea în extrasezon„. Pune link spre acest articol (http://drumliber.ro/concurs-scrie-romania-castiga-un-weekend-si-multe-locuri-de-vazut-in-dobrogea/), pentru a putea fi contorizat.
Varianta 2, ajutătoare celor care nu au blog: Comentează articolele scrise în cadrul Scrie România. La fel, tema e „Ce pot face (ce am făcut) în Dobrogea în extrasezon„.

Ce să nu faci?
Evită copierea de conținut din alte surse (Wikipedia, etc.). Scopul e o creație originală.

Cum sunt aleși câștigătorii?
Vom alege articolele care ne încântă cel mai mult. Este la judecata subiectivă a lui Răzvan (sponsorul), a mea și a Elenei. Vom încerca să fim obiectivi, dar cum subiectul nu e un examen grilă, e posibil să întâmpinăm păreri diferite pe care ni le asumăm.

Mult spor și inspirație!
Florin

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

21 gânduri despre “Concurs – Scrie România – câștigă un weekend și multe locuri de văzut în Dobrogea

 1. Pingback: Concurs – Scrie România – câștigă un weekend și multe locuri de văzut în Dobrogea – 2 premii, DL 15- 21 martie | START UB

 2. Pingback: Concurs – Scrie Romania | ASID-UB

 3. Pingback: Castiga un weekend si multe locuri de vazut in Dobrogea | Concursuri Online

 4. Pingback: dor de duca - Stiri - Slove de drum.

 5. Pingback: Concurs – Scrie România – câștigă un weekend și multe locuri de văzut în Dobrogea | Viajoa

  • @Andrei C

   1. Da, ai intuit corect, sunt 2 locuri pentru 2 persoane diferite. Traseul e în principiu gata făcut, dar sigur mai pot apărea mici diferențe la mica înțelegere cu Răzvan, la fața locului.

   2. Din punctul meu de vedere, dacă se încadrează în condițiile concursului ai GO.
   Fă micile modificări în articol ca sa fii „legal” și e bine.

   Răspunde
 6. De ceva vreme am cautat sa atrag putin atentia asupra Dobrogei care este un loc mirific. Articolele sunt in engleza, dar sper sa nu fie un lucru negativ.

  Răspunde
 7. Pingback: Fiecare cu Dobrogea sa « The Show Must Go On

 8. Pingback: Castiga un weekend si multe locuri de vazut in Dobrogea « Concursuri Online

 9. Pingback: Castiga un weekend si multe locuri de vazut in Dobrogea | Concursuri online

 10. Pingback: Turism în spațiu religios - Dobrogea | Drum liber - Vezi România cu alți ochi

 11. Pingback: Câștigătorii concursului Scrie România ediția 1 | Drum liber - Vezi România cu alți ochi

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.