Câștigătorii concursului Scrie România ediția 1

A fost odată ca niciodată un mic concurs la care dacă erai norocos/norocoasă și câștigai, aveai asigurată cazarea in Constanta sau Mamaia și pe lângă asta, și multe plimbări incluse „în pachet”. Era parte din prima ediție a Scrie România.

Anunțam că avem 2 premii, și în final acordăm 3!

După deliberări, iată cei 3 câștigători care de Florii vor se vor plimba în Dobrogea:
1. Dumitrița Hîrtie. Ea a scris articolul acesta.
2. Bianca Solonariu, comentând aici.
3. Andrei Radu, cu articolul de aici

Update: Din păcate doi dintre câștigatori (Bianca S și A. Radu) nu au putut fi contactați sau nu au putut beneficia de premiu, astfel că am avut 2 fericite câștigătoare: Dumitrița (Botoșani) împreună cu Anda (Cluj).

Felicitări câștigătorilor și așteptăm poveștile lor din frumosul weekend ce îi așteaptă!
Florin

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

3 comentarii

  1. Felicitari castigatorilor si distractie placuta !

    PS: Bravo organizatorilor pentru includerea a inca unui loc, mai ales pentru ca din punct de vedere al continutului locul 3 mi s-a parut cel mai interesant [dar poate si pentru ca Andrei are mai multe ocazii de a vizita Dobrogea].

  2. Pingback: Tweets that mention Câștigătorii concursului Scrie România ediția 1 | Drum liber - Vezi România cu alți ochi -- Topsy.com
  3. Pingback: Brandingul la el acasa-Romania « Advice – Might cause creativity!
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Studiu: Jobul te lasă fără vlagă? Unde poți găsi un job care îți permite să ai timp și pentru tine și energie să călătorești?

Te numeri printre cei care vin seara de la serviciu și, de oboseală, de-abia aștepți să vină ora de somn...

Închide