Parcul tineretului1Astazi a fost o zi obositoare, cu un drum destul de lung, din Timisoara in Bucuresti si cu cateva provocari placute pe drum. Tot astazi am intalnit un om interesant care a vazut tara cand era tanar si intelege ce inseamna ca la tinerete sa iti deschizi orizonturile, sa descoperi lumea in care traiesti, fara a te multumi cu ce spun altii.

Pe la inceputul orelor 10 post meridian, Bucurestiul se arata putin obosit. Oamenii isi vad de treburile lor, dar cand vad un om cu rucsac nu se pot abtine din a cerceta putin pe cel nou venit. De unde ar putea veni, cine o fi? Este o activitate normala oamenilor, suntem curiosi si in alte situatii ne temem de necunoscut.

Alex, gazda mea ma asteapta in fata statiei de metrou si imediat ce ne intalnim pornim spre „casa” pentru o scurta cina, ca apoi avem program.

Ce program? Alergam. Avem o jumatate de ora de jogging in Parcul Tineretului. Eu inca am putina febra musculara de la jumatatea de ora de sambata noapte, dupa festivalul Plai, cand am incercat sa imi aduc aminte cum se face alergatul :)

Parcul tineretului2Pornim, fiecare cu tabieturile lui: el asculta audio book-uri, eu radio si vorbesc o vreme la telefon. Alergam pe alei, stanga, dreapta, apoi iar stanga, toate erau pentru mine necunoscute. Si parcul era tot acolo cu noi, mai putin se arata si lacul, il traversam, alergam intruna.

Asa au trecut 23 de minute de alergare fara pauza, iar noi eram inca in parc. Iar parcul se arata foarte bine in razele lunii, de care profita si cate un cuplu care aparea pe alei, iar pe banci isi faceau de cap si mai multe cupluri. :D Cred ca se simte putin admiratia invidia :)

Acum, pot sa spun ca si maine seara vreau sa reiau cunosterea parcului, la fel, inspirand pe nas si expirand pe gura, in sincron cu pasii din timpul alergarii.

Acum stiu ca Bucurestiul poate face si bine la sanatate, totul depinde de cum citesti „instructiunile de folosire”!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.