WordcampPoate unii dintre voi ati vazut in dreapta o mica poza ce anunta ca drumliber.ro participa la Wordcamp, conferinta cu si despre WordPress (platforma care e in spatele site-ului), iar la ora aceasta probabil eu sunt undeva pe drum spre Bucuresti, cu o singura halta programata, in Craiova.

Vor urma 2 zile ocupate cu Wordcamp si apoi inca una cu Webstock, deci 3 zile interesante. De pe acum se anunta ca dupa-amiezile vor fi si ele pline cu berea cu revederea prietenilor din capitala.

badge-particip-la-webstockStii care e partea amuzanta? Stiu cel putin 6 oameni care mergem la ambele conferinte, o sa ne placa sa fim printre prieteni. Un prieten este chiar Adriana, fetița din povestea cu zâna cea bună din Sighișoara.

Esti in Bucuresti si ai o idee pentru drumliber, sau vrei sa ne intalnim? Lasa un comentariu sau un email si poate ne intersectam!
Florin

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

4 gânduri despre “drumliber.ro merge la Wordcamp

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.