Acum ceva timp anunțam evenimentul la care sunt invitați toți cei care călătoresc cu autostopul, care își doresc lucrul acesta sau care poate au fost cândva călători cu „ia-mă nene!”: Întâlnirea Autostopiștilor din România.

La această oră fac câteva completări primulului anunț:

Update: locația va fi Camping Apior – Lacul fără fund

Update: Pentru contact urgent, folosiți telefoanele: 0755 409 726 (Orange) și 0721 995 712 (Cosmote, nr. portat)

1. Formularul de aplicare a fost reparat (ups, scuze celor care au încercat și nu le-a mers, abia de curând am fost anunțați de bug). Pentru a ști cum să ne ne pregătim pentru punctul 2, e bine să te înscrii. Iată formularul:

2. Vom avea tricouri de eveniment, așadar în welcome package va fi un draguț tricou. Costul va fi cam de 15 ron, atât cât să acopere costul de producție.

3. Costuri: prețul la camping va fi până în 15 ron / noapte / om, așa că nu cred că va fi o problemă. Mâncarea va fi „din traistă”, fiecare mănâncă ce își aduce sau ce își cumpără (dulceață, miere, slănină sau chimicale de magazin, după bugetul și dorințele fiecăruia).

4. Logistică: nu uita cortul, sacul de dormit, izoprenul, haine de seară (nu te aștepta să dormi prea devreme, avem povești la foc seara), lanternă, echipament de baie. Tot aici intră și mâncarea.

5. Cum se ajunge la Ocna Sibiului (harta e aici):
5.1 Varianta preferată, plecare din Sibiu: se pleacă spre ieșirea spre Sebeș/Deva (autobuz ce merge la Metro sau la aeroport ori spre Continental, sau la ocazie până acolo). După aeroport se face un drum spre dreapta, unde stați la ocazie. Drumul trece prin Șura Mică și apoi duce la Ocna Sibiului. Drumul este în lucru, sunt semafoare din loc în loc.

5.2 Din Sibiu, varianta 2, mai puțin circulată: din Piața Cibin mergeți pe strada Câmpului, apoi pe strada Cărămidăriei. Treceți prin satul Șura Mică, iar în 2 km este Ocna Sibiului. La fel ca și primul, drumul este în lucru.

5.3 A treia variantă este destinată celor care vin dinspre Târgu Mureș, Sighișoara sau Mediaș. De pe drumul Mediaș – Sibiu, la Slimnic (aproape de Sibiu) veți face dreapta pe drumul care duce spre Mândra și Ocna Sibiului. După aproximativ 5 kilometri drumul se separă, cel spre stânga duce la locația întânirii noastre.

6. Avem un mic logo al evenimentului, după cum ați văzut sus în articol și în dreapta pe site. Pentru a ne susține, folosiți codul de sub poza preferata de mai jos în propriile site-uri ori bloguri.
[cc lang=”html”][/cc]

 

[cc lang=”html”][/cc]

 

[cc lang=”html”][/cc]

Vă așteptăm la Ocna Sibiului!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

4 gânduri despre “IAdR – Întâlnirea Autostopiștilor din România. Survival Guide pentru întâlnire (continuare)

 1. 15RON pentru camping e cam mult. La mare e 10 RON/pers., cu bucatarie si dusuri la dispozitie. Just sayin’.

  Din pacate, nu pot ajunge, but have fun.
  Pe data viitoare.

  Răspunde
 2. @SuperVasile De asta ziceam „maxim” 15, prima oferta a fost mai aproape de pretul asta, restul sunt mai jos, dar tinand cont ca e vorba de putini bani diferenta, cred ca nu e un factor decisiv in decizie.

  Răspunde
 3. Frate ziceti-le LEI nu RON ca ma dispera denumirea ..asta asa ca sa ma bag si eu in seama…Ciao Florin, salutari din Motru Sec

  Răspunde

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.