Întâlnirea autostopiștilor din România

Editare ulterioară: cum formularul a avut un bug, a fost reparat și e indicat să îl folosești dacă vii, să știm câte tricouri de eveniment facem!

A fost o perioadă ocupată și cu puțin timp liber, la fel va fi și în următoarele zile, dar facem acum o dezvăluire în premieră: în această vară dorim să adunăm în același loc cât mai mulți autostopiști din România (și nu doar).

Întâlnirile internaționale vor fi în 1 august 2010 (European Hitchhiking Gathering, pre-întâlnire uriașă) și în 6 august 2010 (European Hitchhiking Gathering) în Barcelona, respectiv undeva în Portugalia, iar noi am putea să ne întâlnim în weekendul 23-25 iulie 2010.

Later edit:
Am primit plângeri că nu e foarte vizibilă data, așadar, o repet:

Data: 23-25 iulie 2010

Locația? Ocna Sibiului. Am ales locul acesta pentru a fi în centrul țării și pentru a avea destul atracții locale ca noi (toți călătorii veniți de pe drum) să ne simțim bine.

Așadar, dacă esti autostopist(ă) și vrei să îți expui foile de drum, vrei să fii un/o „profesionist(ă)” în mersul la ocazie, vrei să auzi povești de la cei care au zeci de țări „bătute” la activ, ești dornic(ă) să auzi întâmplări de pe autostrăzile Europei sau de pe șoselele României, esti binevenit și dorit la Întâlnirea Autostopiștilor din România!

Mai multe detalii vor veni curând, inclusiv un program aproximativ, locația exactă (probabil un camping). Evenimentul este organizat parteneriat cu TiviDan.

Pentru a știi pe unii dintre cei cu care ne vom vedea am compus un mic formular de înscriere:

Va urma….

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

12 comentarii

  1. Rezumat: Intalnirea este 23-25 Iulie in Ocna Sibiului. …pt cei care nu stiu sa citeasca mai sus

  2. Pingback: Tweets that mention Întâlnirea autostopiștilor din România | Drum liber - Vezi România cu alți ochi -- Topsy.com
  3. cred ca va fi destul de greu sa prinzi masina cand pleci de la intalnirea asta :D

    1. @Ducu :)))) Da, va fi inghesuiala la masini. Imi aduce aminte de o intoarcere la ocazie de la Poieni Strambu spre Logoj si apoi spre Timisoara, cu 10 oameni imbracati la fel (tricouri de eveniment) care stateau in echipe de 2 pe marginea drumului :) Atunci am mers si cu in remorca unui Aro pana spre Lugoj.

  4. Pai duminica e program de voie, fiecare pleaca cand vrea…. si tocmai de aia suntem autostopisti, ca dovedim ca ne descurcam in orice conditii, si nu ne este frica de periferia Sibiului. Cui ii este frica chiar e bine sa vina si va invata cum sa plece ;)

    1. @TiviDan Ca sa gandim pozitiv, as zice ca iti invingi temerile daca stai de vorba cu cei care practica asta de ani de zile si au o gramada de experienta.

  5. Pingback: Autostopistii din Romania se strang la Ocna Sibiului! Cine se inscrie din Cluj-Napoca? | ADMIN RO Dev
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
De unde să iei mâncare bună când ești la drum?

Omul pune la conservat mancare în timpul verii și toamnei pentru iarna ce va veni. Ăsta e obicei străbun care...

Închide