Ce vei citi pe drumliber.ro săptămâna aceasta

Săptămâna aceasta vei putea urmări pe drumliber.ro câteva lucruri interesante:

  • 1. Ultimele 3 articole din Scrie România
  • 2. Voi anunța câștigătorii concursului Scrie România, cei care vor merge un weekend gratis la Constanța și se vor plimba 2 zile gratis în Dobrogea
  • 3. Voi posta harta corectată spre obiectivele turistice din Dobrogea, cu notații actualizate despre starea drumului
  • 4. O să prezint un proiect online mai puțin cunoscut, dar care e posibil să te ajute în activitatea de zi cu zi dacă faci naveta spre servici, sau te poate ajuta dacă ai bunul obicei să călătorești des
  • O să îți arăt la ce eveniment pentru studenți sau tineri absolvenți poți participa dacă îți cauți un job. Nu-i despre călătorie, dar e cultură generală și poate fi de folos ție ori unor prieteni.
  • Surprize :)

Sper să fii alături de drumliber.ro și împreună să călătorim, să vedem România, să cunoaștem oameni care au ce povesti, să ne cunoștem pe noi și propriile limite, să depășim orice bariere care ne stau în cale.

Drum liber!

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Cetatea și Monumentul Tropaeum Traiani – Adamclisi

Era sâmbătă dimineața, ora 8. Ne pregăteam să ieșim, iar Răzvan, gazda ce ne-a oferit cazare la Constanta ne aștepta...

Închide