Studiu: Jobul te lasă fără vlagă? Unde poți găsi un job care îți permite să ai timp și pentru tine și energie să călătorești?

Te numeri printre cei care vin seara de la serviciu și, de oboseală, de-abia aștepți să vină ora de somn (ca pisica din poză)?
Ești prea obosit pentru a mai ieși în oraș la sfârșit de săptămână?
Ai un job care îți permite să călătorești?

Îți ia 30 de secunde să răspunzi celor 4 întrebări care ne pot lămuri în care situație sunt cei care citesc drumliber.ro.
Mulțumesc anticipat!

[SURVEYS 3]
Dacă răspunsul tău la primele 2 întrebări din chestionar este Da, felicitări! Dacă răspunsul e Nu, citește mai departe și poate ai norocul să schimbi acest lucru.

JobShop – evenimentul național de carieră

Dacă vrei să schimbi locul de muncă ori cauți unul, cel mai vechi eveniment de carieră din România, JobShop, te așteaptă în cele mai mari centre universitare din țară:

 

  • TimișoaraJobShop a început ieri și durează până în 25 martie 2010. Aici vezi programul.
  • Cluj-Napoca – 19-23 aprilie
  • Brașov – 26-30 aprilie
  • Iași – 3-7 mai
  • (ediția din București a fost în 15-19 martie)

Intră pe jobshop.ro, alege-ți orașul cel mai apropiat și află cum poți să îți faci mai mult timp pentru tine!

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Reinventăm transportul în comun – cumasina.net – interviu

Recent am fost contactat de Cristi Schiopu, cel care a pornit tânărul proiect cumasina.net Este un site cu anunțuri de...

Închide