Munții Parâng vor fi gazda primei ediții Randonnée Pédestre din România, combinație de succes între turism montan și alpinism.

În Franța și alte state este un sport cunoscut, iar în România clubul sportiv montan White Wolf de la Baia de Fier încearcă să îl facă cunoscut.

Cum se desfășoara Randone 2010?
Sâmbătă vor fi 2 categorii diferite de concurs în același timp:
1. Categoria Challenge, pentru cei experimentați – o tură montană fără ghid cu durata de aproximativ 8-10 ore. Traseul este la alegerea fiecărei echipe, dar este obligatoria trecerea prin câteva puncte de control. Prima echipă la punctul final câștigă.
2. Categoria Natură și sport, pentru cei care vor să se bucure de frumusețea Cheilor Galbenului și a zonei de sud a Parângului. Tura durează cam 4 ore și va conține și câteva mici probe teoretice despre natură și mediul înconjurător.

Când? Weekendul următor, 17-19 septembrie 2010
Unde? Baia de Fier – Rânca – Vârful Păpușa (Munții Parâng)
Cum participi? Participarea este (evident) gratuită și tot ce trebuie să faci e să îți găsești 2 prieteni, apoi să înscrieți echipa, online, aici. Dacă nu reușiți, puteți vineri seara să vă înscrieți la fața locului, la cabana Peștera Muierilor. Veniți cu cortul, va fi organizată o tabără de corturi aproape de cabană de mai sus.

Mai multe informații găsiți pe site-ul evenimentului (randone.white-wolf-club.org) sau la email randone@white-wolf-club.org

După cum ziceam, este prima ediție, dar se deschide drumul pentru o ediție mai puternică, la anul. Vă așteptăm cu toții la munte, la Randone 2010!

Echipa Randone 2010 & White Wolf Club

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , , , , , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.