Ziua curățeniei în România – doamna dirigintă merge cu copiii. Tu ce faci pe 25 septembrie?

Am primit un comentariu de la doamna Viorica Stan, pe care îmi permit să îl public:

Doresc înscrierea în proiectul „Ziua curățeniei”, împreună cu clasa unde sunt dirigintă.

Cum procedez?

Mesajul meu e scurt: găsesc admirabil ce dorește doamna dirigintă să facă și să îi învețe pe copii. Mi-ar plăcea să fie mult mai multe cazuri similare.

De ce? Fiindcă e țara noastră! Fiindcă ne doi depinde dacă e curată sau nu. Fiindcă tot noi (unii dintre noi) am murdărit-o. Fiindcă trebuie să schimbăm lucrul acesta!

Fiindcă România e o țară frumoasă!

Iată 2 metode prin care poți face diferența:
1. Te înscrii la adresa http://www.letsdoitromania.ro/curatenia/ ca și coordonator de echipă, apoi prietenii tăi se vor înscrie și ei ca membri în echipa ta.
2. Sâmbătă organizezi o mică excursie cu prietenii. Mergi oriunde (în natură) ți-ar plăcea să fii într-un weekend plăcut cu prietenii tăi și curățați acel loc. Nu vă trebuie decât mănuși, saci mari de gunoi, iar la sfârșitul zilei veți dormi cu toții mai liniștiți știind că ați făcut ce trebuie.

Vă mulțumesc!

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

1 comentariu

  1. Pingback: Ziua curățeniei în România – doamna dirigintă merge cu copiii. Tu ce faci pe 25 septembrie? | Revista Bursa Mondena
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Randone 2010 – prima ediție Randonnée Pédestre din România

Munții Parâng vor fi gazda primei ediții Randonnée Pédestre din România, combinație de succes între turism montan și alpinism. În...

Închide