Rando Carpați – ediția a doua la Peștera Muierilor

Anul trecut era organizata prima ediția importată de Randonnée pédestre, iar organizatorii anunță a doua ediție pentru weekendul care urmează.

Ce e Rando Carpati:
In Franta se desfasoara de multi ani concursul Randonnée Pédestre, un concurs turistic montan la care ai un punct de plecare, unul de sosire si cateva puncte intermediare. Partea frumoasa este ca spre deosebire de alte concursuri similare, aici echipele concurente (da, se participa cu o echipa) isi aleg traseul intermediar, doar cele cateva puncte fiind obligatorii. Pentru asta isi vor folosi „maiestria”, ochiul format, experienta si desigur harta si busola.

In Romania avem deja a doua editie Rando Carpati si oferim sansa oricarui iubitor de natura, munte sau de sport sa ia parte la un frumos concurs desfasurat la poalele Parangului.

Pentru a aduce la concurs oameni cu pregatire si experienta cat mai variate am creat 2 niveluri de competitie:
Sport – pentru cei experimentati, o tura frumoasa de 8-9 ore. Tura va fi condimentata cu o proba de orientare de precizie cu harta si busola.
Drumetie – pentru cei care nu vor sa faca concurenta celor mai experimentati si vor sa se plimbe intr-o zona superba, timp de 3-5 ore. Pentru a condimenta drumetia, echipele concurente la aceasta proba vor fi supuse unor teste teoretice despre geografia zonei de concurs, teste organizate la posturile de control.

Data: 7-9 octombrie 2011.
Locatia: Baia de Fier, Gorj (Pestera Muierilor) (harta de pe Google Maps)

Site-ul oficial: http://randocarpati.white-wolf-club.org/2011/

Inscrieri: online, pe site (http://randocarpati.white-wolf-club.org/2011/inscriere/) sau la telefoanele publicate in aceeasi pagina de pe site-ul oficial al evenimentului.

Cum poti sa ne ajuti si sa te si distrezi in acelasi timp?
1. Preluand mesajul si scriind despre el pe blog/Facebook/Google+/Twitter/mail/messenger/etc. :)
2. Participand la eveniment :)

Organizator principal: Club Montan White Wolf, Baia de Fier

Recomandat de: Gorj Team (un grup mare si frumos de pasionati ai muntelui)

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Băile Olănești pentru sezonul de toamnă 2011

Puncte tari: aleile pavate de-a lungul râului Olănești, izvoarele minerale pentru tratamente, izvorul 3bis (apă normală potabilă), Biserica lui Horea...

Închide