Pentru că secția de la Dumbrava Sibiului a Muzeului ASTRA din Sibiu este cu adevărat deosebită, îți pun la dispoziție și un film la a cărui prelucrare și sincronizare am lucrat eu astăzi. Are și subtitrare în limba engleză, poți, ba nu, te rog să îl arăți și străinilor, să vadă și ei ce vor găsi în România. Iar dacă vrei mai multe informații, am povestit puțin despre muzeul de la Dumbrava Sibiului într-un articol din întâi decembrie.

Dacă vrei să știi ce e „Chipărușul”, dacă vrei să vezi filmări foarte vechi din satele românești, dacă vrei să afli când este cea mai mare manifestație din mândrul muzeu, dacă vrei să știi câte mori cu apă erau în România în 1957, dacă vrei să știi ce găsești pe cele 100 de hectare ale muzeului, urmărește filmul de mai jos!

Vizionare plăcută! :)

Update februarie 2014: Filmul a trebuit să fie eliminat, acordul din partea muzeului nu acoperă drepturile de licențiere. Îmi pare rău, filmul îl găsiți doar în format DVD la Muzeul ARTRA din Sibiu. Online este doar acest trailer.

Pe mine unul m-a impresionat secția de la Dumbrava Sibiului. Cred că este cel mai bun muzeu în aer liber de acest gen din România, iar oamenii care l-au creat și se ocupă de el merită tot respectul nostru.

Muzeul Astra - Dumbrava Sibiului
Muzeul Astra – Dumbrava Sibiului

[info-utile]

Iar acum, la final, o întrebare: a meritat cele 38 de minute din timpul tău? :)

Sibiu, Romania

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Tiroliană luungă
Mergem să descoperim Miercurea Ciuc & Harghita Băi (#inharghita)?

Județul Harghita transmite unora gânduri bune, iar altora, gânduri amestecate. Eu vreau să vedem realitatea, să vizităm o bucată din...

Închide