Evenimente următoare – Ecologizare Râul Galben și Olteț

Salut!

Tocmai mi-au fost confirmate 2 dintre urmatoarele evenimente ale Clubului Sportiv Montan „White Wolf”, si anume ca se pregateste ecologizarea celor 2 rauri din zona Pesterilor Muierii si Polovragi in ultimul weekend din septembrie.

Este o zona foarte frumoasa, cu stanci numai bune de catarat, cu vedere de sus ca in filme, cu pesteri care au in ele istorie cat nu cuprind cartile, dar mai bine vedeti pozele din celalalt articol ca eu nu pot cuprinde in cuvinte prea bine ce a lucrat mama natura timp de milioane de ani. :)

Valea Oltețului2

Cheile Oltețului

Cum sustin intotdeauna, de noi depinde sa fie frumos in jurul nostru, asa ca pentru a incepe pe „curat”, vom fi timp de doua zile pe malurile raurilor si pe albia lor, evident, si le vom scapa de urmele „civilizatiei” (sau a lipsei ei).

Pe scurt:

  • 26 septembrie 2009 – ecologizarea vaii raului Galben
  • 27 septembrie 2009 – ecologizarea vaii raului Olteț

O sa fiu la fata locului si va trimit impresii si rezultatele muncii!
Florin

Pentru cei care nu stiu ce e acolo, le sugerez sa vada articolul 1 Mai – mai vreau!.

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

2 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Ora 6, gata călătoria din Făgăraș

Mai tarziu incep sa apara articolele de pe drum :) Somn usor (inca)! drumliber

Închide