Legenda lui DraculaCând cineva aude cuvântul „vampir” probabil se gândește la Dracula. Când auzi Dracula, probabil te gândești la Bran (străinii se gândesc la Transilvania, deși sunt șanse să nu știe unde e) :)

Pornit de la cartea irlandezului Bram Stoker ce prezenta în cartea sa aventurile unui tânăr avocat, noi am căpătat un puternic brand de care ar trebui să profităm până la cer și înapoi. Branul este locul legendei și pe viitor mi-ar plăcea să văd multe mai multe atracții turistice care să aibă punct de atracție legendele cu Dracula.

Castelul Bran stă semeț pe deal și cred că ar trebui vizitat de fiecare român, să știm de unde a pornit legenda și care este acea Meca a vampirilor.

Castelul Bran 3 - privire de josCastelul Bran Vizitând castelul am avut ocazia să văd multe obiecte foarte vechi și să îi aflu o parte din istorie, să pășesc pe treptele înguste care urcă spre partea de sus a cetății, să văd locurile din casa regelul vampir.

Castelul Bran - Tablou

Dar am avut ocazia și să mă distrez cu textul acesta:
„Se spune despre aceste creaturi că sunt nemuritoare. În realitate însă ele pot fi distruse…” (mulțam Cipri).
In realitate vampirii pot fi distrusi

Album fotoPozele de la Bran

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

2 gânduri despre “Dracula cu al său Castel Bran, cel mai cunoscut brand al României

  1. „Se spune despre aceste creaturi că sunt nemuritoare. În realitate însă ele pot fi distruse…” o fi vreo fraza dintr-un film haliwoodian :)), ehe nu degeaba romanii sunt ,,inventivi”.:))

    Răspunde

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.