Culoarul Rucăr – Bran cu puțină zăpadă

Duminică era deja puțină zăpadă așternută și vedeam semenele iernii adevărate 2009/2010 (a mai fost o tentativă acum 2 luni). Culoarul Rucăr – Bran și traversarea munților era o plăcere pentru ochi. Vezi pozele.

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

2 comentarii

  1. Amintiri frumoase…Am trecut de mai multe ori pe aici anul acesta, dar nu pot sa uit excursia de la inceputul lui mai. Era pe inserat si veneam din Bucuresti unde era destul de cald. Cel care conducea era in tricou cu maneca scurta si sandale. Batea vantul, ploua marunt si se facuse destul de frig, dar era de astepta sa fie cu cateva grade in minus fata de Bucuresti.

    La un moment dat, ghici ce?, incepe sa ninga!! La inceputul lui mai. Noroc ca in Bran ninsoarea nu a rezistat mai mult de cateva minute, insa frigul tot l-am facut pe acolo.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Azi plec la Bran

O perioadă aglomerată pentru mine, dar încerc la sfârșit de săptămână să fiu plecat prin țară. Acest sfârșit de săptămână...

Închide