În câteva rânduri vreau să anunț un eveniment de turism online, marca Eventur: Digital Travel. Se va desfășura în 20 și 21 martie 2014. Este de interes pentru orice firmă și pasionat de turism care dorește să se dezvolte în mediul online. Câțiva oameni tineri, specialiști în domeniul lor de activitate, vin să ne învețe cum se stăpânește această artă: mediul online. Iar cu Drum Liber puteți participa cu o reducere de 5% la aceast eveniment. Tot ce trebuie să știți este codul din imaginea de mai jos.

Veți afla despre optimizarea site-ului, despre plăți online și asigurări online, tehnologii, Facebook, campanii, strategii de social media și alte lucruri interesante. Dați click pe bannerul de mai jos (sau din bara laterală) pentru a intra pe site-ul oficial Digital Travel:

Sper că v-am făcut măcar curioși :)

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.