Drum Liber vrea să fie condimentat cu puțină aromă de la Brașov, aromă adusă de Andrea, noua colegă. Să îi urăm bun venit!

Citez:
Încet, încet începe să se contureze și primul meu articol. S-a cam lăsat așteptat și trebuie să îi mulțumesc lui Florin pentru răbdare și pentru cât a tras de mine (i-au trebuit nervi buni să îmi tot trimită mesaje și să îmi tot dea termene). Încă nu sunt convinsă că mă voi ridica la așteptările lui, ale dumneavoastră și mai ales ale mele, însă încerc. Încerc pentru că avem o țară minunată și pentru că puțini mai suntem aceia ce ne urmăm sufletul în a-i descoperi frumusețile.

De ceva timp, în încercarea mea de a descoperi lumea aceasta fără capăt, a Internetului, am stat de vorbă cu foarte mulți oameni. Nu puțini sunt cei care cunosc bucuriile mărunte oferite de un peisaj frumos, de un copac sau strop de ploaie, de un colț de stâncă și o rază de soare, de nisipul fin al plajei sau de valurile cuminți ale mării… însă fiecare din noi are nevoie să i se amintească aceste miracole. Le uităm atât de repede! Din acest motiv vreau să scriu… să vă (și să îmi) aduc în gând miracolele naturii, să nu uităm niciodată bucuria vieții și tot ce oferă un peisaj verde de primăvară sau vară, unul alb de iarnă, ori unul galben-roșu de toamnă…
Andrea

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.