Drum Liber vrea să fie condimentat cu puțină aromă de la Brașov, aromă adusă de Andrea, noua colegă. Să îi urăm bun venit!

Citez:
Încet, încet începe să se contureze și primul meu articol. S-a cam lăsat așteptat și trebuie să îi mulțumesc lui Florin pentru răbdare și pentru cât a tras de mine (i-au trebuit nervi buni să îmi tot trimită mesaje și să îmi tot dea termene). Încă nu sunt convinsă că mă voi ridica la așteptările lui, ale dumneavoastră și mai ales ale mele, însă încerc. Încerc pentru că avem o țară minunată și pentru că puțini mai suntem aceia ce ne urmăm sufletul în a-i descoperi frumusețile.

De ceva timp, în încercarea mea de a descoperi lumea aceasta fără capăt, a Internetului, am stat de vorbă cu foarte mulți oameni. Nu puțini sunt cei care cunosc bucuriile mărunte oferite de un peisaj frumos, de un copac sau strop de ploaie, de un colț de stâncă și o rază de soare, de nisipul fin al plajei sau de valurile cuminți ale mării… însă fiecare din noi are nevoie să i se amintească aceste miracole. Le uităm atât de repede! Din acest motiv vreau să scriu… să vă (și să îmi) aduc în gând miracolele naturii, să nu uităm niciodată bucuria vieții și tot ce oferă un peisaj verde de primăvară sau vară, unul alb de iarnă, ori unul galben-roșu de toamnă…
Andrea

Brașov, Romania

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Melodie: Maria Butaciu – M-am suit în dealul Clujului

Update: de la Dumitrița am primit încă o versiune a acestei melodii, versiune cântată de Ana Pop Corondan: Știm că...

Închide