E luni! Și probabil așteptați cu nerăbdare continuarea croazierei și o nouă întâlnire cu Alexandru Vlahuță în frumoasa lui Românie Pitorească. Cum însă cred că mai presus de orice călătorie și de orice lucru important din lumea aceasta trebuie să fie familia, în această săptămână vă las program de voie. Îmi petrec sărbătorile acasă, cu ai mei; și fizic și cu gândul… iar călătoriile sau croazierele, fie ele și virtuale, trebuie să aștepte. Puneți-vă familia pe primul loc! Acordați-le timp!

Cu un ou roșu, un pahar de vin și o felie de cozonac cu mac, vă doresc să aveți Sărbători Pascale fericite!

Notă: profitați de programul de voie; și nu uitați că astăzi este și 1 aprilie; ceea ce înseamnă că puteți merge cu stropitul și dacă nu aveți Paștele acum sau dacă nu este tradiția voastră >:)

Pe data viitoare, la Călător din bibliotecă! Luni, peste două săptămâni, cu Alexandru Vlahuță. Vă asigur că va fi o aventură minunată, pe Dunăre, la Desa, în România Pitorească.

Să aveți peisaje frumoase!

 

P.S. Aveți mai sus cel mai scurt post pe care am putut să-l scriu vreodată. Doar pe twitter fac mesajele mai scurte.
P.P.S. Nu vă bucurați prea tare, nu mă las de textele mele lungi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)

2 gânduri despre “România Pitorească de Alexandru Vlahuță, program de voie

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.