Era o zi lungă de miercuri cand ieșeam de la Cenaclul recitiri.ro si era ziua cand ma intalnisem pentru prima data cu o parte dintre colegii de la internship-ul pr365.ro
Eram in centrul vechi al Bucurestiului si urma sa vad Bucurestiul pe noapte mai tarziu, dar atunci eram curiosi de ce se intampla chiar „sub nasul nostru”. Era un spatiu putin ciudat, cu tineri ce faceau poze, iar mai incolo erau si proiectii de film. Alte corturi cu obiecte artizanale necunoscute noua statea sa atraga curiosii. Asta nu era tot, caci o scena goala isi astepta artistii parca in capatul locului.

Aceasta a fost prima impresie, iar de a doua nu am avut timp ca de la „studioul foto mobil” ne-au abordat artistii si iata-ne in mijlocul unei sesiuni foto. In 2 minute am devenit subiectul central al povestii, eram gentlemeni englezi cu joben sau eram Mos Craciuni. Eram muncitori pe santier sau cataratori. Sau cel putin asa ne dadeau impresia peruca, casca, palariile si sepcile purtate pentru sesiunea foto instant.

Au fost cateva momente de distractie libera cu 3 curiosi care au participat la proiectul „Atelier Foto Art Boulevard”. Acum seara am primit si pozele, sper sa trezeasca multe zambete!


Album fotoAlbum foto
Pozele de la Atelierul Foto Art Boulevard București 2009.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , , , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.