Am 2 bilete de autocar Constanța – București. Caut doritori.

Biletele sunt valabile doar în 2010, așadar mai aproximativ o lună. Am întrebat deja câțiva prieteni, dar vreau să vă întreb și pe voi dacă cumva vă interesează.

Update:

biletele au ajus la Victor din Constanța.

Le dau gratis după regula „primul venit primul servit”. Dacă nu ai nevoie de 2 bilete, lasă și pentru alții unul :) Net nu cred că voi avea zilele următoare, dar în principiu marți voi afișa „câștigătorii”.

Important: Dacă tot le primiți gratis, vă rog să nu le folosiți în scop comercial (adică să nu le vindeți mai departe). Mersi!
Florin

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

3 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Am 2 bilete de autocar Constanța – București. Caut doritori. | Drum liber - Vezi România cu alți ochi -- Topsy.com
  2. Salutare!
    M-ar interesa biletele. Am drum prin Bucuresti impreuna cu prietena cam in jurul datei de 10 si trebuie sa ajungem la Constanta. Daca nu le-ai dat inca, le primesc cu bucurie :),

    Te salut!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
La mulți ani, române! 3 motive să fii mândru că ești român

După o perioadă de offline, îți urăm La mulți ani! Iată 3 motive pentru care trebuie să fii mândru că...

Închide