La mulți ani, române! 3 motive să fii mândru că ești român

După o perioadă de offline, îți urăm La mulți ani!

Iată 3 motive pentru care trebuie să fii mândru că ești român:
1. Ai o țară frumoasă! Iată câteva (300+) locuri și lucruri frumoase din România, nesortate un site DEDICAT COMPLET frumuseților și lucrurilor interesante din România: obiectiveturistice.drumliber.ro
2. Dacă îți dorești să vezi lucrul acesta, ai alături oameni remarcabili (1, 2, 3)
3. Ești dornic să vezi cât mai multe, să afli, să faci lucruri interesante. Altfel nu ai citi rândurile astea.

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

4 comentarii

 1. Pingback: Tweets that mention La multi ani, romane! 3 motive sa fii mandru ca esti roman. | Drum liber - Vezi România cu alți ochi -- Topsy.com
 2. 1. Avem niste conducatori exceptionali. Care se plang ca nu mai au ce fura din tara asta si trebuie sa lucrezi mai mult pentru ei.
  2. Avem un sistem de sanatare ireprosabil. Doamne da sa nu ajung pe mana lor.
  3. Avem Rosia Montana care vrem sa o vintem pe cateva miliarde de Euro (Valoarea reala depaseste cu mult 100 miliarde).

  Ce bine ma simt in tara asta… :) … atunci cand o iau pe paduri cu cortul.

  1. Ideea e nu că trebuie să crezi doar în lucrurile bune și să nu le vezi pe cele mai puțin bune, ci să știm unde găsim si ce e bun. Când mulți sunt porniți să vadă doar partea negativă, nimeni nu câștigă dacă nu găsește lucrurile pozitive, luptă pentru ele, le apără, construiește lucruri pozitive și susține pe cei care le fac.

   Cred că ai destule exemple bune de urmat și urmat, România nu e echivalentă cu cele 3 puncte spuse de tine. Dacă te trezești pregătit să găsești noi „mizerii”, cu siguranță le vei găsi. Sau poți alege să vezi mai multe lucruri bune.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Calculează traseul călătoriei tale

Dacă nu ești prima oară aici, poate vrei să sari direct la aplicația de rutare. Eu când plec la drum...

Închide