10 motive pentru care să ieși în natură toamna aceasta (foto)

Cei din Timiș – Caraș-Severin – Hunedoara au pe aproape, duminică un frumos eveniment: concertul de muzică simfonică din Peștera Românești, Timiș.

Ceilalți avem în continuare 10 motive pentru care vom ieși din casă și vom lua la pas cărările de deal/munte:

Drum Bun liber!

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

4 comentarii

    1. @Jimbo
      Poate te voi surprinde, dar pozele sunt din noiembrie anul trecut si dupa cum ai zis si tu, sunt superbe. Cine nu ar vrea sa stea macar si la orele amiezii intre frunzele de mii de culori ale toamnei? :) Pana cade zapada va fi frumos afara, apoi va fi iarasi frumos, dar in alt fel. Ce mi-e clar e ca fiecare anotimp are frumusetea lui. Daca iti faci griji ca vremea rece ne tine in casa, te anunt ca vor urma si cateva sfaturi despre haine/incaltaminte/echipamente care te fac sa te bucuri cu adevarat de fiecare iesire.

      Cele cateva zile cu vreme ciudata vor fi trecute maine, asa ca noi declaram deschis sezonul de iesiri!

  1. Asa e, se pare ca m-am inselat. Imi era „frica” de ploaie insa se pare ca de astazi urmeaza o perioada insorita si destul de calduroasa. Oricum, astept Info in legatura cu ce-i de purtat pe vreme mai putin prielnica.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Concertul din Peștera Românești (Timiș), ediția 2011

După cum ați citit și cu un an în urmă despre Peștera Românești este un minunat concert de muzică simfonică...

Închide