Cu o întârziere de o oră (mulțumim Simona de atenționare) anunțăm câștigătorul (de fapt câștigătoarea) frumoasei săptămâni la Băile Govora, cu cazare pentru 2 și masă: Laura Popovici.

Au fost mai mulți care au ridicat pretenții de învingători, în final departajarea fiind făcută de diferența de un punct între primele 3 locuri (45, 44, 43). În caz că Laura nu își va ridica premiul, acesta va fi încredințat celor de pe lista de așteptare: 2. Toiaghici, 3. Dumitrița, Cătălin, Livia Goian (la egalitate de punctaj).

Felicitari tuturor, felicitări Laura!

Laura, aștept un email de la tine pe adresa florin@drumliber.ro pentru a stabili cum vei intra în posesia premiului!

Mulțumesc societății Băile Govora SA pentru premiu și tuturor participanților care au făcut o treabă foarte bună! Seria concursurilor va continua, stați aproape! Eu personal sper că în timp vom descoperi zone uitate și le vom găsi părțile frumoase. Lucrul acesta nu îl pot face fără ajutorul vostru.

Vă mulțumesc!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , , , , , , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

Un gând scris despre “Caștigătorul concursului Govora – O stațiune fără vârstă

  1. Felicitari Laura! Iti doresc o saptamana minunata la Baile Govora si asteptam impresii si dupa :)
    Multumim organizatorilor pentru acest concurs si asteptam altele similare…

    Răspunde

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.