Te salut cititorule! În pagina aceasta ai ocazia ca în 3 minute să afli ce m-a determinat pe mine să pornesc drumliber.ro și ce îmi dă putere să îl cresc. Pas cu pas, fir de nisip cu fir de nisip. Între timp ne-am și înmulțit (citește câteva cuvinte frumoase despre echipa Drum Liber).

Străinii știu să își laude toate minunățiile de obiective turistice pe care le au. Iar mulțimile de turiști le „sorb” cu multă plăcere. Se știe doar că turismul se face oferind vizitatorului o poveste.

Vedeți piatra aceasta? E un mare obiectiv turistic
Vedeți piatra aceasta? E un mare obiectiv turistic

Avem și noi locuri și lucruri minunate. Însă până acum am avut grijă să fie bine ascunse, să nu le cunoștem nici măcar noi. Avem cetăți de 2700 de ani și tărâmuri unde au trăit dinozauri care doar la noi au existat. Tot la noi a trăit și cea mai mare „pasăre” dinozaur.

Am fost în locuri foarte interesante, unde vin autocare cu turiști străini, dar nu la fel vin și cele cu români. Asta deși noi suntem mult mai aproape. Cumva ei au aflat, hai să aflăm și noi acele locuri deosebite.

Lucrul acesta vreau să îl schimb, trebuie să ne cunoaștem locurile frumoase din țară! Nu într-o zi, două, dar cunoscând unul câte unul, în timp vom începe să vedem altfel țara noastră.

Într-o Românie a anului 2009 2010 2011 2012 mileniului trei, eu vreau să îți arăt părțile bune ale țării în care m-am născut.

Mulți vor să îmi zică ce urât e aici, ce murdar și ce oameni lipsiți de bun simț am în jur. Eu vreau să fac altceva. Eu vreau să îți arăt că România e mult mai mult de atât, trebuie doar să vrei să vezi lucrurile bune din jur.

Am întâlnit oameni cu adevărat excepționali, care fac lucruri deosebite fără să ceară ceva în schimb sau fără să li se ceară ajutorul.

Am văzut locuri care ne fac mândri să fim români, locuri foarte frumoase și numai bune de arătat celor de lângă noi și străinilor.

Avem o istorie de mii de ani, prea necunoscută din păcate.

Te provocgândești altfel, să ieși din cutia în care stai și să deschizi ochii, o să vezi o cu totul altă lume, cu rele, cu urât, dar și cu foarte mult frumos și lucruri deosebite. Dacă TU și eu nu facem ceva, atunci de ce să facă alții? Sau altfel spus, hai să începem noi mișcarea și pe drum ni se vor alătura și alții!

Îți garantez că ai ce vedea! Drum liber!

 

Reguli

Poți prelua poze și texte de pe site dacă specifici sursa lor. Punem suflet, muncă și timp să creștem drumliber.ro și alții merită să vadă ori să contrazică sursa informației. Vezi licența Drum Liber.

Nu ataca și nu jigni contribuitorii drumliber.ro nicăieri pe acest sit. Fă comentarii pe baza conținutului, nu a contribuitorului. Atacurile la persoană nu ajută niciodată la demonstrarea unui punct de vedere; din contră, ele fac rău comunității și îngreunează activitatea utilizatorilor.

Nu există nicio scuză pentru atacuri la persoană la adresa autorilor sau a celor care dau feedback prin comentarii. Nu proceda astfel sub niciun motiv.

Regulile sunt minimaliste si sunt inspirate din politica Wikipedia. Dacă încalci niște reguli simple, de bun simț, nu vom aproba comentariile și/sau le vom șterge. Asta mai înseamnă un lucru: că nu ne potrivim, nu te încadrezi între cititorii pe care îi dorim aici!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 gânduri despre “Despre

  1. Pingback: Transfăgărășan - Vidraru - Bâlea Lac | Drum liber - Blog de călător

  2. Pingback: Drum liber!!! :

  3. Pingback: Intalnire Blogosfera de turism |