Care oraș din România are cei mai mulți călători?

Am primit de la Roxana (București) o provocare, de fapt eu am luat-o în felul acesta, să aflu ce oraș din România „călătorește” cel mai mult (care oraș are mai mulți locuitori ce călătoresc).

 

Ea zice că oamenii din „provincie” călătoresc mai mult sau mai des.

Durează fix 1 (un) minut să îl completezi. Mulțumesc!

[SURVEYS 2]

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

4 comentarii

  1. Mai exact putem afla din ce regiuni și orașe sunt acei vizitatori pe drumliber.ro care completeaza formularul. La fel ar fi cu orice alt site, doar nivelul de reprezentativitate diferă, în funcție de site, trafic, target, etc.

    Nu îmi propun să fac un sondaj reprezentativ pe toată populația României (încă). Orientativ putem afla câteva informații interesante și cred ca ești de acord cu mine.

    Mulțumesc de feedback! :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Mănăstirea Hurezi, simbolul stilului Brâncovenesc

Locul unde se naște stilul arhitectural Brâncovenesc - Mănăstirea Hurezi - poartă pe umeri o istorie de sute de ani...

Închide