Mergem la campionatul de biliard pentru bloggeri

Am primit astăzi invitația la Campionatul de biliard pentru bloggeri și am zis că nu se poate să refuzăm un asemenea eveniment, așa că luni la ora 18 vom merge în Unirii la FUNLAND din Bucuresti, Magazinul Unirea Shopping Center, etajul 4. Se joacă după regulile „BILA 8 (8 BALL)„.

Campionatul se desfășoară de pe data de 24 până pe 28 octombrie 2011, de la orele 18:00, în aceeași locație. Noi, câțiva iubitori de munte și călătorii vom fi acolo, hai și tu să ne susții! Noi călătorim și asta ne lasă mai puțin timp pentru a căpăta experiență în biliard, așadar mergem mai mult pentru a cunoaște oamenii decât pentru a câștiga :)

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
10 motive pentru care să ieși în natură toamna aceasta (foto)

Cei din Timiș - Caraș-Severin - Hunedoara au pe aproape, duminică un frumos eveniment: concertul de muzică simfonică din Peștera...

Închide