Tu ce vrei să vezi în România?

Update: între timp am lansat un site special pentru frumusețile și locurile interesante de văzut în România – ObiectiveTuristice.drumliber.ro. Vizitează-l și propune-mi noi locuri de vizitat!

O idee mai veche a prins aripi în noaptea aceasta: un wish list de locuri pe care vreau să le văd sau revăd. Sunt Erau 74 acum atunci.

Iată cum începe lista pe care o găsiți în meniu cu numele Top 300 obiective România
1. Sarmisegetuza Regia
2. Vadu
3. Vama Veche, măcar o dată pe an: 2009
4. Transfăgărășan
5. Alexandria
6. Caracal
7. Mănăstirea Hurezi
8. Mănăstirea într-un copac
9. Cheile Nerei, anual: 2009
10. Cheile Oltețului

Aici găsești mai multe obiective din România ajută-mă să completăm lista.

Florin

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

7 comentarii

 1. sugestie administrativă: pe listă, nu mai tăia locurile vizitate, marchează-le altfel (ex. cu bold). eu, de exemplu, mă chinui să citesc ce-ai scris și tăiat. și e păcat de locuri ;)

  1. Ai dreptate, cand ajung pe meleaguri mioritice si dau de net o sa pun in practica sfatul tau :)

   Mersi Ralu,
   Florin

 2. eu am o harta a Romaniei prinsa pe un polistiren si cu pioneze de culori diferite am marcat locurile unde am fost si locurile unde vreau sa ajung :)

  am si eu doua recomandari care imi vin in minte acum. Mausoleul de la Marasesti si Tropaeum Traiani de la Adamclisi. Amandoua construite in urma unor razboaie importanta in istoria noastra.

 3. salutarile mele si de la Cluj si poate ne planificam niste excursi impreuna pe la primavara-vara :)

  PS: felicitarile sincere pt site si cand vi pe la Cluj sa ma anunti ca sa te plimb un pic prin oras (iti garantez niste locuri si legende foarte mist :D)

  1. Mulțam fain Vasile și ar fi o plăcere să organizăm o ieșire-două prin primavară-vară :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Casa memorială Maria Apostol – Runcu

O mare artistă gorjeancă a primit un cadou în 2009: Casa memorială Maria Apostol, locul unde vizitatorii pot intra în...

Închide