Update: între timp am lansat un site special pentru frumusețile și locurile interesante de văzut în România – ObiectiveTuristice.drumliber.ro. Vizitează-l și propune-mi noi locuri de vizitat!

O idee mai veche a prins aripi în noaptea aceasta: un wish list de locuri pe care vreau să le văd sau revăd. Sunt Erau 74 acum atunci.

Iată cum începe lista pe care o găsiți în meniu cu numele Top 300 obiective România
1. Sarmisegetuza Regia
2. Vadu
3. Vama Veche, măcar o dată pe an: 2009
4. Transfăgărășan
5. Alexandria
6. Caracal
7. Mănăstirea Hurezi
8. Mănăstirea într-un copac
9. Cheile Nerei, anual: 2009
10. Cheile Oltețului

Aici găsești mai multe obiective din România ajută-mă să completăm lista.

Florin

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

7 gânduri despre “Tu ce vrei să vezi în România?

 1. sugestie administrativă: pe listă, nu mai tăia locurile vizitate, marchează-le altfel (ex. cu bold). eu, de exemplu, mă chinui să citesc ce-ai scris și tăiat. și e păcat de locuri ;)

  Răspunde
 2. eu am o harta a Romaniei prinsa pe un polistiren si cu pioneze de culori diferite am marcat locurile unde am fost si locurile unde vreau sa ajung :)

  am si eu doua recomandari care imi vin in minte acum. Mausoleul de la Marasesti si Tropaeum Traiani de la Adamclisi. Amandoua construite in urma unor razboaie importanta in istoria noastra.

  Răspunde
 3. salutarile mele si de la Cluj si poate ne planificam niste excursi impreuna pe la primavara-vara :)

  PS: felicitarile sincere pt site si cand vi pe la Cluj sa ma anunti ca sa te plimb un pic prin oras (iti garantez niste locuri si legende foarte mist :D)

  Răspunde

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.