Tribut lui Michael Jackson?


Nu ma dau in vant dupa nici un artist, incat sa zic: da, imi plac toate melodiile lui/ei!

Probabil toti cantaretii foarte populari au si melodii mai putin cautate, iar unii necunoscuti poate au si melodii geniale.

Cand vine vorba de Michael Jackson sunt cateva melodii pe care le ascult cu placere (Billie Jean, Blood on the dance floor si mai vreo 2-3), iar restul ori sunt acceptabile, ori sunt pentru altii. Pe el il apreciez mai mult pentru stilul unic de a dansa si coregrafia implementata.

Acum cateva zile primeam informatia si link-ul spre un flash mob organizat ca tribut pentru cunoscutul artist. Actiunea se intampla in Bucuresti, iar inainte s-a facut ceva similar in Stockholm. Mailul facea o chemare la a organiza acelasi flash mob in Timisoara, cu intalniri pentru repetitii la un liceu din oras. Acum am vazut si filmul din Timisoara, se vede lipsa de exercitiu, dar la cel din Bucuresti ma uit cu placere si pot zic ca imi place mult mai mult decat cel din capitala Suediei.

 

 

Un lucru admir la cei care intra in aceste „jocuri”, flash mob-uri: lipsa de inhibitii si curajul de a arata lumii ce iti place, fara a te ascunde dupa vechile vorbe „nu e frumos”, „e rusinos”, „asa ceva nu se face”. De ce sa nu se faca?

Crezi in ceva? Fa indiferent de ce zic prejudecatile celorlalti!

Bravo initiativelor de acest gen!

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

1 comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Transfăgărășan – Vidraru – Bâlea Lac – Lacul Capra (3)

Am primit si ultimele poze de la munte :) Album fotoVeti vedea: Cascada Capra, Bâlea Lac, Pasul Caprei, Lacul Capra,...

Închide