Proiectul Scrie România aflată la ediția întâi a fost prezent online cu câteva episoade, în care am călcat iarba de la Tropaeum Traiani-Adamclisi, am văzut Dunărea de aproape la Cetatea Capidava – asezarea de la cotitură, am prezentat pe scurt turismul în spațiul religios din Dobrogea, am văzut începutul celui mai mare parc de centrale eoliene din sud-estul Europei, am citit despre Constanța – Tomis-ul după 2 milenii, dar am avut și două câștigătoare la concursul Scrie România care au vizitate Dobrogea și au avut cazare la Constanța gratis.

A venit o pauză cu alte subiecte și acum vom termina seria cu 4 apariții superbe în care vom vedea cum arată cel mai vechi oraș din România, Histria, dar și o cetate care concurează la vechime pe aceasta (tot secolul VII î.Hr.). Vom vedea și cum arată acum cetatea Enisala, cu drumul nou asfaltat și gânduri de restaurare, dar vom regăsi aici și o hartă corectată a drumurilor în Dobrogea. Va fi și o mică surpriză în finalul seriei :)

Va urma…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

Un gând scris despre “Scrie România continuă. Iată cum

  1. Pingback: Tweets that mention Scrie România continuă. Iată cum -- Topsy.com

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.