Dacă nu știați deja, Bianca este „fata cu hârtie” de la noi, varianta .ro a PaperGirl. Proiectul e foarte nice și presupune strângerea de opere de artă făcute de pasionați și răspândirea gratuită a lor, de pe biciclete, trecătorilor.

Așadar, cine este în București la sfârșit de săptămână este binevenit la evenimentul care își propune să „Închidă strada pentru mașini și o deschidă pentru oameni.”

Iată invitația Biancăi pentru acest weekend:

Hellooooo!!!!!!!!!

Daca esti in Bucuresti in weekendul asta, ne vedem la Street Delivery!

Vom fi in strada, in cadrul Home Matasari, asteptand sa primim lucrarile inscrise.

Mai mult, vom avea culori si toate cele necesare pentru a creea ceva „pieces of art” pe loc!

Urmariti bicicletele romanian papergirl si ne veti gasi!

Iată în câteva cuvinte ce înseamnă PaperGirl:

Papergirl este un proiect de arta inițiat în 2006, in Berlin, de Aisha Ronniger.

In stilul băieților care distribuie ziare în SUA, lucrări de artă sunt rulate și distribuite de pe bicicletă pe stradă, în mod aleator, trecătorilor. Oricine poate să participe!

Intre timp, proiectul a fost adoptat si de alte orase din lume: Albany-NY, San Francisco, Cape Town, Portland, Charlotte, Sao Paulo și Northampton.

Ideea este aceea de a aduce arta către public într-un alt fel decât normal; de a surprinde oamenii și de a-i aduce în contact cu arta în viața lor de zi cu zi.

Motto-ul papergirl este: „Oricine primește o rolă e norocos și banii nu pot cumpăra norocul!”, în plus, „E mult mai distractiv să primești ceva atunci când nu trebuie să dai nimic în schimb!”.

„Ziarul” pe care îl distribuim constă în lucrări de artă rulate împreună.

Continurare este aici.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.