Anul trecut era organizata prima ediția importată de Randonnée pédestre, iar organizatorii anunță a doua ediție pentru weekendul care urmează.

Ce e Rando Carpati:
In Franta se desfasoara de multi ani concursul Randonnée Pédestre, un concurs turistic montan la care ai un punct de plecare, unul de sosire si cateva puncte intermediare. Partea frumoasa este ca spre deosebire de alte concursuri similare, aici echipele concurente (da, se participa cu o echipa) isi aleg traseul intermediar, doar cele cateva puncte fiind obligatorii. Pentru asta isi vor folosi „maiestria”, ochiul format, experienta si desigur harta si busola.

In Romania avem deja a doua editie Rando Carpati si oferim sansa oricarui iubitor de natura, munte sau de sport sa ia parte la un frumos concurs desfasurat la poalele Parangului.

Pentru a aduce la concurs oameni cu pregatire si experienta cat mai variate am creat 2 niveluri de competitie:
Sport – pentru cei experimentati, o tura frumoasa de 8-9 ore. Tura va fi condimentata cu o proba de orientare de precizie cu harta si busola.
Drumetie – pentru cei care nu vor sa faca concurenta celor mai experimentati si vor sa se plimbe intr-o zona superba, timp de 3-5 ore. Pentru a condimenta drumetia, echipele concurente la aceasta proba vor fi supuse unor teste teoretice despre geografia zonei de concurs, teste organizate la posturile de control.

Data: 7-9 octombrie 2011.
Locatia: Baia de Fier, Gorj (Pestera Muierilor) (harta de pe Google Maps)

Site-ul oficial: http://randocarpati.white-wolf-club.org/2011/

Inscrieri: online, pe site (http://randocarpati.white-wolf-club.org/2011/inscriere/) sau la telefoanele publicate in aceeasi pagina de pe site-ul oficial al evenimentului.

Cum poti sa ne ajuti si sa te si distrezi in acelasi timp?
1. Preluand mesajul si scriind despre el pe blog/Facebook/Google+/Twitter/mail/messenger/etc. :)
2. Participand la eveniment :)

Organizator principal: Club Montan White Wolf, Baia de Fier

Recomandat de: Gorj Team (un grup mare si frumos de pasionati ai muntelui)

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , , , , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.