Podul din imagini, inaugurat de 2 zile, este puțin diferit decât altele: s-a acordat o atenție mărită prin detaliile și felul în care el se încadrează în peisaj. Pare să fie destul de bine lucrat, iar până să putem judeca trăinicia lui nu pot decât să laud inițiativa și să îl dau exemplu.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

11 gânduri despre “Nu doar un pod

 1. Nu am fost de curand, cred ca am fost cand eram mai mica. Poate voi trece, ca e foarte frumoasa zona, si podul asta chiar e fain. Multumim pentru poze! :)

  Răspunde
  • @Alexandra Ți-ar plăcea cu siguranță să stai o noapte acolo și ar fi frumos dacă mergi noaptea, să prinzi luminile pe cheile Galbenului. La ora 10 seara se aprind proiectoarele și luminează stâncile, o să le vezi de la câțiva kilometri. A doua zi pe lângă vizitarea peșterii să urci și pe versantul vestic, cel din drepta drumului (cum mergi spre peșteră) la puctele de belvedere! Vei avea o priveliște deosebită!

   Răspunde
 2. Am fost acum vreo 10-11 ani. Imi amintesc ca atunci n-am putut vizita pestera, din lipsa de curent electric. Mi-ar placea sa ma intorc in zona… Poate in vara asta.

  Răspunde
  • @Apollo Prima schimbare radicală e drumul. Dintr-un drum vălurit și cu gropi acum vei găsi un drum impecabil, refăcut complet. Peștera e aceeași înăuntru, să vedem noii custozi dacă vor investi și cum va fi modernizată. În afară de investiția umană inexistentă în peșteră, natura ei este deosebită, merită vizitată. Zona este foarte faină, seara pe la 10 se aprind proiectoarele care luminează foarte frumos stâncile, deci dacă poți, stai măcar o noapte să prinzi și efectul luminii pe chei.

   Răspunde
  • @artistu Da, e mișto ce se face prin țară. Casă de piatră și să se facă mare și plin de energie copilul, să cutreiere țara-n lung și lat! Fată sau băiat?

   Răspunde

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.