Anul acesta întâlnirea europeană a autostopiștilor e mai aproape de noi. În 5 august la Kare Dere, în Bulgaria, se vor aduna peste 100 de auto-stopiști.  Mai multe informații găsiți pe acest site: http://hitchgathering.org

Drum Liber susține acest eveniment și lansează o invitație. Pe 3 august e pre-meeting în Vamă. Pentru cei interesați ar fi un un bun loc de plecare spre Kare Dere.

Dacă invitația aceasta e mai greu de onorat atunci vă invităm la întâlnirea autostopiștilor din Romania 2011 de la Ocna Sibiului Geoagiu Băi. În curând vor apărea mai multe informații într-un articol separat. Anul trecut ne-am întâlnit la Ocna Sibiului și am avut 2 zile frumoase în care am plutin în apele sărate și ne-am plimbat în stațiunea ce se moderniza chiar în acel moment.

Mâna sus cei care vor să participe la această experiență unică…..

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.