Editare ulterioară: cum formularul a avut un bug, a fost reparat și e indicat să îl folosești dacă vii, să știm câte tricouri de eveniment facem!

A fost o perioadă ocupată și cu puțin timp liber, la fel va fi și în următoarele zile, dar facem acum o dezvăluire în premieră: în această vară dorim să adunăm în același loc cât mai mulți autostopiști din România (și nu doar).

Întâlnirile internaționale vor fi în 1 august 2010 (European Hitchhiking Gathering, pre-întâlnire uriașă) și în 6 august 2010 (European Hitchhiking Gathering) în Barcelona, respectiv undeva în Portugalia, iar noi am putea să ne întâlnim în weekendul 23-25 iulie 2010.

Later edit:
Am primit plângeri că nu e foarte vizibilă data, așadar, o repet:

Data: 23-25 iulie 2010

Locația? Ocna Sibiului. Am ales locul acesta pentru a fi în centrul țării și pentru a avea destul atracții locale ca noi (toți călătorii veniți de pe drum) să ne simțim bine.

Așadar, dacă esti autostopist(ă) și vrei să îți expui foile de drum, vrei să fii un/o „profesionist(ă)” în mersul la ocazie, vrei să auzi povești de la cei care au zeci de țări „bătute” la activ, ești dornic(ă) să auzi întâmplări de pe autostrăzile Europei sau de pe șoselele României, esti binevenit și dorit la Întâlnirea Autostopiștilor din România!

Mai multe detalii vor veni curând, inclusiv un program aproximativ, locația exactă (probabil un camping). Evenimentul este organizat parteneriat cu TiviDan.

Pentru a știi pe unii dintre cei cu care ne vom vedea am compus un mic formular de înscriere:

Va urma….

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

12 gânduri despre “Întâlnirea autostopiștilor din România

 1. Pingback: Tweets that mention Întâlnirea autostopiștilor din România | Drum liber - Vezi România cu alți ochi -- Topsy.com

  • @Ducu :)))) Da, va fi inghesuiala la masini. Imi aduce aminte de o intoarcere la ocazie de la Poieni Strambu spre Logoj si apoi spre Timisoara, cu 10 oameni imbracati la fel (tricouri de eveniment) care stateau in echipe de 2 pe marginea drumului :) Atunci am mers si cu in remorca unui Aro pana spre Lugoj.

   Răspunde
 2. Pai duminica e program de voie, fiecare pleaca cand vrea…. si tocmai de aia suntem autostopisti, ca dovedim ca ne descurcam in orice conditii, si nu ne este frica de periferia Sibiului. Cui ii este frica chiar e bine sa vina si va invata cum sa plece ;)

  Răspunde
  • @TiviDan Ca sa gandim pozitiv, as zice ca iti invingi temerile daca stai de vorba cu cei care practica asta de ani de zile si au o gramada de experienta.

   Răspunde
 3. Pingback: De pe bloguri adunate, 26 iunie – 4 iulie | Viajoa

 4. Pingback: Intalnirea Autostopistilor din Romania / 23-25 iulie 2010, Ocna Sibiului | RomaniaPozitiva

 5. Pingback: Biblioteca virtuală: România | impresii din lumea mare

 6. Pingback: Intalnirea autostopistilor din Romania « Blogul CuMasina.net

 7. Pingback: Autostopistii din Romania se strang la Ocna Sibiului! Cine se inscrie din Cluj-Napoca? | ADMIN RO Dev

 8. Pingback: Întâlnirea autostopiştilor din România (IAdR), ediţia 2011 | călătorul digital 2.0

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.