Pe scurt (1 minut) (in English here):

IAdR = Întânirea Autostopiștilor din România
Când? 19-21 august 2011
Unde? Brașov, Camping Dârste
Cine? Orice autostopist, oricine vrea să învețe cum se face, orice călător curios :)
Cum? Vii cu cort, sac de dormit, izopren și cele necesare pentru 2 zile și jumătate de campare.
Încrie-te acum! (30 de secunde). Link direct spre formularul de înscriere, aici.

Varianta mai lungă (5 minute):

Întâlnirea Autostopiștilor din România a debutat anul trecut la Ocna Sibiului. Timp de 2 zile și jumătate ne-am bălăcit în apele sărate ale stațiunii, ne-am plimbat și ne-am distrat. Printre aceste ostenitoare activități am și povestit; despre autostop, evident. Duminică, am plecat pe drumuri diferite, unii spre Sighișoara, alții spre Brașov ori București.

Cine e binevenit?
În principiu oricine, dar ne place să credem că la Întâlnirea Autostopiștilor vor veni autostopiști și călători dornici să încerce această experiență a călătoriei.
Gazdele: Florin – aproape 150 000 de kilometri cu autostopul prin 17 țări; TiviDan – mare călător, cu multe cărări bătute.
Dacă nu te-am convins, aruncă o privire și pe lista cu cei care ne-au preluat mesajul.
Încrie-te acum! (30 de secunde). Link direct spre formularul de înscriere, aici.

Locația:
La IAdR 2011 am schimbat locația de lângă Sibiu cu Brașovul. Încercăm să fim cât de cât prin centrul țării (nu promitem să fie mereu așa). Vom sta la Camping Dârste (harta). Puteam alege și o locație gratuită, dar am zis că vrem „o budă normală și un duș cât de cât” (citat din piesa Vama Veche, în camping ne așteptăm la mai bine de-atât).

Vizualizare hartă mărită
Cum ajungi acolo?

  Pentru traversarea Brașovului poți lua unul dintre autobuzele:

 • Autobuzul nr. 35: Plecare – Gara Brașov; Sosire: Ștrand Noua și apoi câteva minute pe jos.
 • Autobuzul nr. 17: Plecare – Livada Poștei; Sosire: Ștrand Noua și apoi câteva minute pe jos.
 • Autobuzul Brașov – Săcele.

Ce să aduci?
1. pe tine (și un minim de haine, etc.)
2. casă și pat: un cort (sau te grupezi cu altcineva, ori vrei să dormi sub cerul liber – caz în care roagă-te să fie vremea bună în fiecare secundă de eveniment :p) / sac de dormit / izopren (sau alternative);
3. masă: conserve, cârnați de la țară, mezeluri, ce crezi tu că ai chef să mănânci (fiecare după propriile gusturi);
4. câțiva lei (pentru camping (butonul clipitor Tarife) și ce crezi că mai vrei să faci)

Ce se va întâmpla acolo?
Vom povesti despre autostop, vom depăna amintiri, vom învăța unii de la alții. Vom da mai departe o parte din experiența de drum și ne vom cunoaște un pic. Vom dezbate cele mai bune locuri de stat la ocazie, pe unde e mai bine să mergi și pe unde nu. Vom face și un studiu de caz pe tema bagajului: cum faci rucsacul, cum alegi unul bun, ce iei cu tine în călătorii. Cei care vor să învețe cum să facă autostopul au ocazia perfectă în cele 2 zile de la IAdR să deprindă tehnicile noastre.
Pe lângă „muncă”, ne vom și distra. Poate vom reuși să uzăm puțin corzile celor de la Parc Aventura, ne vom plimba prin centrul Brașovului, vom urca pe Tâmpa și vom privi Kronstadt de la înălțime.

Program orientativ:
Vineri după-amiaza, seara: sosirea participanților, campare
Sâmbătă: discuții, plimbări.
Duminică: un drum cu autostopul, la grămadă. Cum ar suna să mergem cu stopul spre Timișul de jos și de acolo la Canionul șapte scări?

Pentru alte întrebări sau sugestii: pune comentariu dinjos sau trimite email (florin @ drumliber.ro). Strict pentru urgențe folosește numărul de telefon 0762 765 818 (Florin).

 

 

Ajută-ne să răspândim vestea acestui minunat eveniment, folosind in site-ul/blogul tău una dintre imaginile (sau direct codul de dinjos de imagini):

[cc lang=”html”][/cc]

 

<a href=„http://drumliber.ro/intalnirea-autostopistilor-din-romania-2011-cine-ce-unde-cum” title=„Un eveniment pe care il recomand: Intalnirea Autostopistilor din Romania (drumliber.ro)” target=„_blank”><img src=„http://media.drumliber.ro/2011/08/iadr2011-vertical-61×300.jpg” alt=„” title=„Un eveniment pe care il recomand: Intalnirea Autostopistilor din Romania (drumliber.ro)” width=„61” height=„300” class=„alignleft size-medium wp-image-6005” /></a>

 

<a href=„http://drumliber.ro/intalnirea-autostopistilor-din-romania-2011-cine-ce-unde-cum” title=„Un eveniment pe care il recomand: Intalnirea Autostopistilor din Romania (drumliber.ro)” target=„_blank”><img src=„http://media.drumliber.ro/2011/08/iadr2011-dreptunghi-190×300.jpg” alt=„” title=„Un eveniment pe care il recomand: Intalnirea Autostopistilor din Romania (drumliber.ro)” width=„190” height=„300” class=„alignleft size-medium wp-image-5975” /></a>

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

9 gânduri despre “Întâlnirea Autostopiștilor din România 2011: Cine, Ce, Unde, Cum?

 1. Pingback: Întâlnirea autostopiștilor din România

 2. pfu partea cu tarif nu-mi place. putem sari gardul?
  putem „cauta pe cineva” vrei 3 zile prin camping?
  putem bineinteles! :)) hehe
  fiti acolo !

  Răspunde
 3. Hmm mai este o solutie… te pui pe marginea drumului cu cortul si cu cateva lebenite. Dormi gratis. in plus mai faci si un ban ;)

  Răspunde
 4. haha ce-i drept am cultivat ceva lubenita anul acesta dar o mananc nu o vand.
  oamenii cu campingul zici ca vor si ei sa traiasca ? desigur sunt de acord avem toti loc sa traim si lubenita sa-mpartim! dar pentru un eveniment de genul asta ar trebui sa-mpartim tot nu? :)) lasa ca e bine si asa, schimb intermediat , merge.

  Răspunde

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.