Peste fix 2 săptămâni, în 36 de orașe din întreaga lume, zeci de mii de oameni vor alerga în același timp. Toate fondurile care se obțin din acest imens eveniment global vor fi donate în folosul celor care nu pot merge, a celor cu probleme la coloană. Dacă ești liber și poți veni, duminica viitoare la ora 14, alături de Garmin, te invit să participi la Wings for Life World Run 2015. Aleargă și tu pentru ei!

Wings for Life 2015 - aleargă și tu pentru cei care nu pot!
Wings for Life World Run 2015 – aleargă și tu pentru cei care nu pot!

Ineditul acestui cross este că veți alerga până o să fiți depășiți de mașina oficială. Aceasta va porni după 30 de minute de la începerea cursei, va merge inițial cu 15 kilometri la oră și viteza îi va crește încet, treptat, până va depăși pe cei care aleargă mai tare și conduc cursa.

În taxa de participare veți primi numărul de concurs, kitul de participant, realimentarea pe traseu, transportul de pe traseu înapoi la punctul de start și asistența medicală de urgență. Desigur, sper să nu fie nevoie de aceasta. :)

Vă dau trei motive pentru a alerga la Wings for Life World Run 2015:
1. Sportul e sănătate, așa că alergați pentru sănătatea dumneavoastră.
2. Participând, încurajați o inițiativă pozitivă.
3. Veți ajuta direct pe cei care nu pot merge, finanțând găsirea unor posibile soluții pentru teribila lor situație.

Când e, de unde se pleacă și care e traseul? Startul e la ora 14. Se va pleca din parcarea Selgros Pantelimon, iar cursa va continua pe DN3-DN3A, către Fetești.

Peste o săptămână, temperatura va fi tocmai bună pentru alergat. Vă invit să vă bucurați de peisajele inedite și lanurile de rapiță în timp ce alergați pe traseul de la Wings for Life World Run București.

Garmin este sponsorul principal al evenimentului. Dacă nu îi cunoașteți, ei sunt lideri mondiali în soluții GPS, iar la nivel de România, pe aparatele lor rulează cea mai detaliată hartă GPS de pe piață. Am scris despre harta Garmin România 2015, aici.

Să aveți o zi minunată!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

3 gânduri despre “În 3 mai, aleargă (și) tu pentru cei care nu pot!

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.