Pentru că am pornit în căutarea filmelor de promovare turistică cu și despre orașele României, am devorat zilele astea tot ce am găsit despre Iași – orașul celor 7 coline.
Update: am făcut și cu frumosul Cluj.

Pentru episodul 2 din seria filmelor de promovare turistică vom continua aceeași structură:
La fiecare am scris dacă are rezoluție HD. Ca să activați vizionarea în HD, dați click pe rotița din dreapta jos a clipului și selectați 720HD sau 1080HD (cu cât e mai mare, cu atât e mai bună calitatea).

3.. 2.. 1.. Vizionare plăcută!

600 de ani de istorie la Iași (HD ready): Dăm startul cu cei 600 de ani de istorie ai orașului scriși (sau mai bine spus, filmați) de către Rofilco pentru a reda personajele legendare şi istoriile fabuloase de pe marea scenă – Iași.

Beautiful Moldova (HD ready), în ochii Rofilco. Cadre și fotografii la fiecare cuvânt, o poveste frumoasă despre Moldova de pe ambele părți ale Prutului, cu accent pe capitale. Putea fi mai bună calitatea.

Luminile orasului – The amazing lights of Iasi City (HD ready): dacă sunteți genul de persoană mai nocturnă așa, poate vreți să vedeți luminile orașului așa cum o fac și cei de la Rofilco. Putea fi mai bună calitatea.

Palas văzut de sus (HD Ready): Cel ma râvnit acum este Complexul Palas, așa că putem să aruncăm un ochi de sus – mulțumim Dragoș. Calitate video așa-și-așa.

Palas, într-o prezentare dinamică (HD ready): și pentru că parcul și palatul ne-au fascinat, dacă vreți să intrați prin complex, tot cei de la Rofilco ne-au pregătit ceva:

12 740 sky lanterns in Iasi, Romania (NEW WORLD RECORD) (HD Ready): ce s-a încercat și în București, dar fără succes, lansarea a mii de lampioane. La Iași s-a stabilit un record mondial.

Iași, the memory of time: O privire aruncată în trecutul orașului Iași cu poze și cadre vechi.

Iasi. The City of the Beginnings – muzică și începuturile Iași-ului alături de premierele stabilite de acest mândru oraș.

Lansăm din nou întrebarea:
Voi mai știți și alte filme faine cu Iași (și nu numai)? Ajutați-ne să le strângem pe toate și să facem o selecție a celor mai bune!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , , .Articol scris de Corina Știrbu: vezi detalii despre autor.

3 gânduri despre “Iași în filme de promovare turistică

 1. Parcă îmi și amintesc vremea când am vizitat pentru întâia oară orașul celor șapte coline, eram studentă și am avut o vizită de studiu la Iași. Clipurile îmi trezesc amintiri și sper că orașul arată la fel de bine ca în acele vremuri, nu l-am mai vizitat de mulți ani.

  Răspunde
  • Iuliana, te așteptăm oricând pentu un tur al orașului :)
   Am mai crescut în ultimii ani și devenim din ce în ce mai frumoși și vizitabili :D

   Răspunde
 2. Pingback: De pe blogurile de travel adunate (22)

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.