drumliber.ro merge la Wordcamp


WordcampPoate unii dintre voi ati vazut in dreapta o mica poza ce anunta ca drumliber.ro participa la Wordcamp, conferinta cu si despre WordPress (platforma care e in spatele site-ului), iar la ora aceasta probabil eu sunt undeva pe drum spre Bucuresti, cu o singura halta programata, in Craiova.

Vor urma 2 zile ocupate cu Wordcamp si apoi inca una cu Webstock, deci 3 zile interesante. De pe acum se anunta ca dupa-amiezile vor fi si ele pline cu berea cu revederea prietenilor din capitala.

badge-particip-la-webstockStii care e partea amuzanta? Stiu cel putin 6 oameni care mergem la ambele conferinte, o sa ne placa sa fim printre prieteni. Un prieten este chiar Adriana, fetița din povestea cu zâna cea bună din Sighișoara.

Esti in Bucuresti si ai o idee pentru drumliber, sau vrei sa ne intalnim? Lasa un comentariu sau un email si poate ne intersectam!
Florin

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

4 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Ce bine că am bunici la țară!

Esti un taran! este o vorba din popor care nu are nimic de-a face cu onorabilul taran roman, ci are...

Închide