Cu siguranță unii dintre cei ce citiți aceste rânduri ați observat că în dreapta site-ului a apărut o mică poză cu eTravel Conference. Chiar dacă eu merg la această conferință, o să vă spun pe scurt povestea ei și a încă unei conferințe într-un mod cât de corect posibil, pentru a fi de folos oricărui pasionat de turism și tehnologie. Eu nu vreau să vă spun care e mai importantă și care nu, decideți singuri care e mai importantă pentru voi. Citiți, alegeți, participați! :)

Cum nu putea să fie simplă povestea, Bucureștiul are norocul să fie gazda a două conferințe pe teme apropiate în decursul a.. două zile consecutive. Una pe 10 aprilie, alta pe 11 aprilie. Iată-le, în ordinea anunțării lor (citiți, alegeți, participați!):

 1. Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry
   Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry Conference

  Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry Conference
   

  Eventur, firma condusă de Alex Filip (turistu.ro) și-a început activitatea de organizator de evenimente turistice cred prin septembrie 2012, la Piatra Neamț, lucru de lăudat. Jumătate de an mai târziu, iată un alt eveniment, de data aceasta în București, iar tematica este „Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry”.

  Aceasta este conferința din 10 aprilie, vorbitorii sunt aici, iar programul este acesta.

  Pe scurt:
  Locația: Ramada Bucharest Parc
  Data: 10 aprilie
  Program: 9.00 – 17.00

 2. eTravel Conference
  eTravel Conference
  eTravel Conference
   

  A doua conferință (11 aprilie) este organizată de Evesys, aka Manafu, una dintre cele mai cunoscute personalități ale internetului românesc. Evensys are o experiență notabilă în spate în privința evenimentelor din mediul digital românesc, iar unul dintre aceste evenimente, Webstock, ne este tare drag și nouă.

  Conferința Evensys a fost anunțată ceva mai târziu, dar a reușit să adune o listă impresionantă de vorbitori, iar programul este publicat aici.

  După exemplul Webstock, și la eTravel Conference găsim în finalul conferinței o gală de premiere, o competiție a serviciilor online de turism. La această gală vă puteți înscrie proiectele în cele nouă categorii de concurs, data limită de înscriere este 29 martie. Nu stați pe gânduri, înscrieți-vă proiectele!

  Pe scurt:
  Locația: Howard Johnson, București
  Data: 11 aprilie
  Program: 9.00 – 17.30, iar după conferință este Gala de premiere

Precum am zis, nu vreau să arăt eu cu degetul, dar vreau să hotărâți singuri. În speranța că unii dintre voi veți fi prezenți la cel puțin una dintre cele două conferințe. Așadar, citiți, alegeți, participați! :)

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , , , , , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

7 gânduri despre “Două zile, două conferințe de turism în București

  • Cu plăcere, Alex!

   Aș zice că nu e tocmai favorabil pentru nimeni felul în care au fost programate conferințele (mai degrabă a doua), dar va trece și momentul acesta.

   Eu am vrut să las alegerea în mâinile celor interesați, încercând să fiu corect :)

   Răspunde
 1. M-am uitat peste programe si lista vorbitorilor. Ca si tine, Florine, nu spun nici eu pe care as alege-o (interesante sunt amandoua, ca tematica) dar as zice ca important este sa te uiti cine sunt vorbitorii si ce experienta (reala) au ei…Numai asa vei invata cu adevarat ceva. Altfel, vorbitorul isi adauga ceva la CV-ul personal, bifeaza o actiune si tu, ca participant, nu te alegi cu prea mult, in afara de deplasarea la Bucuresti si taxa de participare platita:))

  Răspunde
  • Bine ai venit, Traveling Hawk!

   Tocmai de aceea am dat link-uri spre paginile cu vorbitorii din ambele site-uri, să poată fiecare studia subiectul :)

   Eu unul mă aștept ca amândouă să fie interesante, mai ales că e concurență. Concluziile vor apărea după conferințe, cel mai mult contează CE vor spune vorbitorii, nu doar CINE sunt ei.

   Răspunde
 2. Eu am primit newsletter de la o agentie despre prima conferinta si ma gandesc de vreo saptamana sa merg, pentru ca mi se pare utila (eu lucrez la un hotel din capitala). Probabil si cea de a doua conferinta o sa fie interesanta si utila dar cred ca organizatorii au nota 4 la fairplay!!! Daca ar fi sa aleg, as merge pe mana Eventur chit ca nu am auzit de ei pana acum.

  Răspunde

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.