De câteva luni sunt tachinat cu o vizită de studiu pe litoral, alături de alți bloggeri de travel. Timpul a trecut și suntem cu o zi înaintea plecării. Mâine, joi, la ora 13 ne îmbarcăm și plecăm spre Eforie Nord. #litoralulmeu, așteaptă-mă!

Marea mi-a plăcut întotdeauna și nu cred că oamenii se împart în oameni de munte și oameni de mare. Mie îmi plac la fel de mult ambele, din puncte de vedere diferite.

Marea Neagră
Marea Neagră

De data aceasta mergem în grup și avem programul făcut „de acasă”. Scopul e simplu: să „gustăm” câteva dintre serviciile moderne pe care litoralul le poate oferi, să ne lămurim ce poate însemna „mersul la mare” în anul 2013.

Fiecare zi are o altă tematică: avem o zi cu SPA, o zi cu activități (călărie, kaiac), o zi culturală cu vizite la câteva situri din Constanța și o zi cu temă gastronomică. Toate asortate cu piscine, masaje, saune și alte nebunii. V-am spus câteva lucruri și pe pagina de Facebook, ieri noapte (ne-ați dat like, da?). Fiindcă ne suprapunem cu infotrip-ul anual al agențiilor tour-operatoare, seara avem program comun cu oamenii din agențiile de turism, ne cunoaștem și povestim alături de aceștia.

Apropo, fiindcă am dezvăluit câteva puncte din program, trebuie să includ și minutul de laudă: mă mândresc cu faptul că mai multe puncte din program sunt propunerile mele (o să mai auziți despre asta). De-ar fi fost mai mult timp ajungeam și la alte obiective din Dobrogea, dar le lăsăm și pe ale dăți.

În tot programul nostru avem și un element care a luminat multe priviri: o să ieșim pe mare, cu velierul :)

Adornante, că așa îi zice goeletei noastre, are 45 de metri lungime, 2 catarge și 6 vele. Va fi cu siguranță o experiență frumoasă.

Velierul Adornate
Velierul Adornate

Sursa foto

Desigur, depinde și de condițiile meteo, dar dacă Accuweather nu se înșeală, o să avem vreme caldă și relativ bună.

Nici n-am plecat și deja am primit de muncă – să iau o primă decizie, una foarte grea. :D A trebuit să aleg dintr-o listă cu proceduri SPA necunoscute: baie cu nămol sapropelic, baie cu plante, baie salină cu alge, baie cu struguri, hidromasaj, duș ciclonic, duș Vichy. Parcă mă și vedeam în locul domnișoarei de aici :p
După un scurt studiu și gândindu-mă la borcanul de nămol din frigider și că poate așa învăț cum se folosește și la ce e bun, am zis: „Eu vreau să mă murdăresc: să fie baie cu nămol sapropelic!”.

Vă voi ține la curent cu ce se întâmplă. Să îmi țineți pumnii să fie valuri mici. Promit să vă trimit fotografii frumoase!

#Litoralulmeu este un eveniment organizat de Accent Travel & Events și Happy Tour. La drum, ne însoțește și HAPPYșor.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , , , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

Un gând scris despre “De joi, pe #litoralulmeu

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.