Fiecare dintre noi ne dăm silința să facem fotografii cât mai bune. Unii reușim mai mult, alții preseverăm. Am convingerea că în afara celor care au un mare talent nativ, ceilalți ne putem cultiva măiestria în fotografie. Fiindcă și mie mi-ar fi fost de folos mai demult un curs foto, am hotărât anul trecut să pun pentru cititorii Drum Liber, la un loc, cele mai importante lucruri de știut când facem fotografii.


La Murfatlar, degustare pe #litoralulmeu
La Murfatlar, degustare pe #litoralulmeu

Velierul Adornate pe Marea Neagră (#litoralulmeu)
Velierul Adornate pe Marea Neagră (#litoralulmeu)
Viață la lumină artificială, în Peștera Ialomiței
Viață la lumină artificială, în Peștera Ialomiței

Contează și aparatul, dar mâna care îl folosește e mai importantă. Eu cred că am învățat multe despre cum se face o fotografie reușită, voi ce ziceți? :)

Dacă și vouă vă plac fotografiile de mai sus, vă va plăcea și faptul că vreau să mă testez în arta fotografiatului. Voi face asta în cadrul unui atelier de fotografie desfășurat pe frumoasa Vale a Doftanei (Apropo, ați văzut Lacul Paltinu?)
Workshop-ul la care particip alături de alți 9 bloggeri de călătorie se va desfășura în perioada 29-31 mai. Adică începe peste fix două zile, că doar nu era să stau prea mult acasă (acum patru ore am venit de pe #litoralulmeu).

Apreciez interesul pensiunii ultra-moderne (și din ce am văzut pe Facebook, mult lăudate) ATRA Doftana pentru că scoate la bătaie locația lor pentru a ne putea noi desfășura. Și pentru a vă încânta vizual, evident (sper). :) De la anunțarea evenimentului, s-a mai întâmplat ceva care îmi stârnește și mai mult curiozitatea față de cuibul nostru de la sfârșit de mai: ATRA a fost declarată pensiunea anului 2013 în Romania (în cadrul galei Hotel Tourism & Leisure Investment Conference).

Acest frumos eveniment îmi trezește frumoase amintiri. Într-o sâmbătă de la sfârșit de mai 2010, așadar cu exact trei ani în urmă, plecam de dimineață spre Rezervația Breite. În acea zi însorită urma să țin copiilor din Sighișoara un curs foto. Mare mi-a fost mândria când am văzut că de la stadiul de nu cunoaște cum se porneaște aparatul foto, micii cursanți începeau să facă poze, iar unele dinte acestea erau chiar reușite.

Mai sunt trei zile și de-abia aștept să vă arăt Lacul Paltinu și Valea Doftanei, prin fotografiile făcute acolo! Fiți pe fază, vă voi ține la curent.

#ATRADoftana este un eveniment organizat de Eventur, in parteneriat cu pensiunea ATRA Doftana si Sony Romania și Miraj Sun Travel.

#ATRADoftana - workshop de fotografie pentru bloggeri de turism
#ATRADoftana – workshop de fotografie pentru bloggeri de turism

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

6 gânduri despre “Atelier de fotografie la #ATRADoftana

 1. Foarte frumoase fotografiile si la cat mai multe! Am auzit de pensiune si faptul ca acolo se desfasoara aceste eveniment cu siguranta va fi mai mult decat placut si creativ. Spor si la cat mai multe fotografii frumoase

  Răspunde
  • Da, și eu am auzit de bine despre pensiune, de aceeas sunt curios să ajung la fața locului.

   Dacă prindem vreme bună, cred că vor ieși fotografii frumoase. O să poți să îmi votezi fotografiile în cadrul unui concurs, după eveniment, te țin la curent! :)

   Răspunde

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.