Recunoaște locația: trenule mașină mică, made in Romania

Recunoașteți locația unde sunt făcute pozele. Este un singur loc în România care corespunde :)


La ultimul „test” s-a cerut ca toate comentariile să fie aprobate în același timp, pentru a da șanse egale tuturor celor care răspund. Așadar, deseară voi aproba comentariile și vedem cine a avut dreptate.

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

11 comentarii

    1. @Mihai, @Apollo, @Cristian Ursulescu, @Razvan – Da, este Muzeul în aer liber de locomotive cu aburi din Reșița. Orașul e primul mare centru industrial din România și majoritatea locomotivelor cu aburi din România au fost produse la Reșița.

      Găsiți mai multe detalii aici.

    1. @artistu Muzeul este deja în listă, am modificat numele să fie mai ușor de zărit. Mersi!

  1. Hai ca am stiut destui oameni.Da-ne o locatie mai grea. Ai fost pe cheile Cheii judetul Valcea?

  2. Daca pune Florin ceva de la Cheile Cheii mi-e teama ca o sa zicem ca imaginea nu e sigur din Romania. Mai ales din zona aia dupa cascada, de la Cantonul Cheia! ;)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Are România minuni ale naturii demne de un top global?

La anunțul Cristinei Vlădău am văzut astăzi o propunere de top 7 minuni ale naturii (top mondial). Articolul scris aici...

Închide