Noapte ca ziua

Era o noapte obișnuită de toamnă, aproape iarnă. Târziu în noapte eu mergeam pe un drum de la țară, spre casa bunicii. În total, o oră de mers plăcut pe jos.

Dar nu era chiar o noapte obișnuită fiindcă era lumină. Era lumină foarte multă, de parca încă nu s-a dus soarele dupa linia asfințitului. Ușor am găsit și explicația: lună plină, cerul senin.

Știu că nu era prima dată când am fost în natură și luna era mare și limpede pe cer, dar de data asta nimic nu îmi perturba atenția de la lumina ei. Nu erau mașini, nu era nici un zgomot care m-ar fi putut trimite cu gândul la altceva. Luna reușea să mă umple de liniște și parcă era acolo să se asigure că în acea noapte nimic nu ar merge altfel decât bine. Păcat că nu am putut să o surprind într-o poză pe micul Fuji din dotare.

Pentru mine era o noapte foarte faină, în care nu aș fi putut să mă simt mai bine de-atât. Tu când ai trăit ultima dată o așa noapte?

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

1 comentariu

  1. Foarte foarte demult …Cred ca tot la bunica, undeva departe de lume de oras de agitatie…senzatia e super cand afara e o liniste mortala si se aude doar muzicutza greierilor…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Cum trimiți un pachet în Spania direct la țintă

Dacă vrei să trimiți un pachet în Spania ai mai multe variante. Poșta poate fi una dintre posibilități, dar uneori...

Închide