Modificări la politica de copyright

Dacă vă uitați în footer-ul paginii, veți găsi noua politică de copyright a drumliber.ro. Practic am eliberat conținutul de drepturile mai stricte care erau până în prezent. Dacă nu se precizează altfel, este liberă:
– copierea de texte
– folosirea pozelor, filmelor, melodiilor, altor documente atașate
– editarea ușoară a materialelor preluate

Cu condițiile:
1. să fie precizat site-ul ca sursa a respectivului material folosit
2. să nu îl folosești în scop comercial

Dacă este transmis mai departe acel material, se transmite automat aceeași licență de folosire. În cazul în care ai nevoie de drepturi comerciale la vre-un material, te rog sa mă contactezi.

bucuresti, Romania

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

2 comentarii

  1. E și păcat ca lucrurile frumoase la care lucrăm de mult timp să nu fie aproape la liber :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Câștigătorii concursurilor de pe drumliber.ro

S-a terminat perioada concursurilor de pe drumliber.ro și repede anunțăm câștigătorii, răsplătim interesul acordat temelor noastre. 1. Concursul National Geografic...

Închide