Kara Dere (Bulgaria) – punctul 0 al autostopistilor internationali

Anul acesta întâlnirea europeană a autostopiștilor e mai aproape de noi. În 5 august la Kare Dere, în Bulgaria, se vor aduna peste 100 de auto-stopiști.  Mai multe informații găsiți pe acest site: http://hitchgathering.org

Drum Liber susține acest eveniment și lansează o invitație. Pe 3 august e pre-meeting în Vamă. Pentru cei interesați ar fi un un bun loc de plecare spre Kare Dere.

Dacă invitația aceasta e mai greu de onorat atunci vă invităm la întâlnirea autostopiștilor din Romania 2011 de la Ocna Sibiului Geoagiu Băi. În curând vor apărea mai multe informații într-un articol separat. Anul trecut ne-am întâlnit la Ocna Sibiului și am avut 2 zile frumoase în care am plutin în apele sărate și ne-am plimbat în stațiunea ce se moderniza chiar în acel moment.

Mâna sus cei care vor să participe la această experiență unică…..

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Festivaluri în următoarele 2 săptămâni: 21 iulie – 7 august 2011

Iată câteva dintre evenimentele culturale care se desfășoară în următoarele 2 săptămâni în Romania și pentru care, în funcție de...

Închide