Peste fix 2 săptămâni, în 36 de orașe din întreaga lume, zeci de mii de oameni vor alerga în același timp. Toate fondurile care se obțin din acest imens eveniment global vor fi donate în folosul celor care nu pot merge, a celor cu probleme la coloană. Dacă ești liber și poți veni, duminica viitoare la ora 14, alături de Garmin, te invit să participi la Wings for Life World Run 2015. Aleargă și tu pentru ei!

Wings for Life 2015 - aleargă și tu pentru cei care nu pot!
Wings for Life World Run 2015 – aleargă și tu pentru cei care nu pot!

Ineditul acestui cross este că veți alerga până o să fiți depășiți de mașina oficială. Aceasta va porni după 30 de minute de la începerea cursei, va merge inițial cu 15 kilometri la oră și viteza îi va crește încet, treptat, până va depăși pe cei care aleargă mai tare și conduc cursa.

În taxa de participare veți primi numărul de concurs, kitul de participant, realimentarea pe traseu, transportul de pe traseu înapoi la punctul de start și asistența medicală de urgență. Desigur, sper să nu fie nevoie de aceasta. :)

Vă dau trei motive pentru a alerga la Wings for Life World Run 2015:
1. Sportul e sănătate, așa că alergați pentru sănătatea dumneavoastră.
2. Participând, încurajați o inițiativă pozitivă.
3. Veți ajuta direct pe cei care nu pot merge, finanțând găsirea unor posibile soluții pentru teribila lor situație.

Când e, de unde se pleacă și care e traseul? Startul e la ora 14. Se va pleca din parcarea Selgros Pantelimon, iar cursa va continua pe DN3-DN3A, către Fetești.

Peste o săptămână, temperatura va fi tocmai bună pentru alergat. Vă invit să vă bucurați de peisajele inedite și lanurile de rapiță în timp ce alergați pe traseul de la Wings for Life World Run București.

Garmin este sponsorul principal al evenimentului. Dacă nu îi cunoașteți, ei sunt lideri mondiali în soluții GPS, iar la nivel de România, pe aparatele lor rulează cea mai detaliată hartă GPS de pe piață. Am scris despre harta Garmin România 2015, aici.

Să aveți o zi minunată!

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

3 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Geamia Gazi Ali Pașa sau Moscheea din Babadag
Geamia Gazi Ali Pașa din Babadag

Plecat într-o excursie de o zi, am ajuns din nou prin nordul Dobrogei iar în continuare vă invit în micul...

Închide