Cum trimiți un pachet în Spania direct la țintă

Dacă vrei să trimiți un pachet în Spania ai mai multe variante. Poșta poate fi una dintre posibilități, dar uneori poți găsi soluții mai la îndemână, și așa poți găsi firme de transport persoane care fac și curierat. Partea negativă e că de obicei îți pot livra pachetul în orașele pe unde le trec autocarele, în stațiile lor destinație, iar dacă e ceva mai voluminos sau greu acest lucru îți va da mai departe bătăi de cap.

Dar ce faci dacă vrei să trimiți pachetul de acasă și să fie livrat la adresa de destinație? Vă spun eu o metodă: firma MatyExpress din Brașov.

Mergeam spre Târgu Jiu și am cunoscut pe unul dintre șoferii de la MatyExpress. Ideea mi s-a părut foarte bună și că ar aduce o mână de ajutor în mai multe situații care implică rude călătoare sau care poate lucrează în Spania.

Dacă trimiți pachet spre peninsula Iberică, ei îți oferă și posibilitatea plății în Spania, la destinație.

Prețul am aflat că e cam 1.95 euro/kg în cazul livrării în sate și 1.85 euro/kg la orașe. Livrarea la destinația finală este condiționată de o greutate minimă de 30 kg, altfel se plătește mai mult pentru livrarea la domiciliu.

Cum se întîmplă lucrurile? Îți selectezi destinația, ei vin și iau pachetul și îl livrează. Dar le zici între ce ore ești acasă, să te viziteze între orele convenabile ție.

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Alătură-te conversației

4 comentarii

    1. Prima mea impresie este pozitivă și din poveștile șoferului pare să funcționeze destul de bine coletăria prin această firmă.

  1. buna ziua imi cer mi de scuze eu sunt din moinesti jud bacau si imi doresc sa trimit un pachet in spania

    1. Au trecut ani de zile de la acest articol, dar ei încă activează. Aveți o mulțime de variante, dar nu aș știi să vă zic cine colectează din Moinești. Aș putea bănui că Atlassib-ul și ceilalți mari transportatori. Mai recent am descoperit în București și o firmă numită Bârsan&Bârsan, căutați-i pe Google și vedeți care trimit din orașul dvs.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
România prinde rădăcini – invitație pentru voluntari

Colegii din Eco Club Timișoara, în parteneriat cu Asociația Mai Mult Verde, invită voluntari la campania România prinde rădăcini. Acțiunea...

Închide