Dacă vrei să trimiți un pachet în Spania ai mai multe variante. Poșta poate fi una dintre posibilități, dar uneori poți găsi soluții mai la îndemână, și așa poți găsi firme de transport persoane care fac și curierat. Partea negativă e că de obicei îți pot livra pachetul în orașele pe unde le trec autocarele, în stațiile lor destinație, iar dacă e ceva mai voluminos sau greu acest lucru îți va da mai departe bătăi de cap.

Dar ce faci dacă vrei să trimiți pachetul de acasă și să fie livrat la adresa de destinație? Vă spun eu o metodă: firma MatyExpress din Brașov.

Mergeam spre Târgu Jiu și am cunoscut pe unul dintre șoferii de la MatyExpress. Ideea mi s-a părut foarte bună și că ar aduce o mână de ajutor în mai multe situații care implică rude călătoare sau care poate lucrează în Spania.

Dacă trimiți pachet spre peninsula Iberică, ei îți oferă și posibilitatea plății în Spania, la destinație.

Prețul am aflat că e cam 1.95 euro/kg în cazul livrării în sate și 1.85 euro/kg la orașe. Livrarea la destinația finală este condiționată de o greutate minimă de 30 kg, altfel se plătește mai mult pentru livrarea la domiciliu.

Cum se întîmplă lucrurile? Îți selectezi destinația, ei vin și iau pachetul și îl livrează. Dar le zici între ce ore ești acasă, să te viziteze între orele convenabile ție.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

4 gânduri despre “Cum trimiți un pachet în Spania direct la țintă

    • Prima mea impresie este pozitivă și din poveștile șoferului pare să funcționeze destul de bine coletăria prin această firmă.

      Răspunde
    • Au trecut ani de zile de la acest articol, dar ei încă activează. Aveți o mulțime de variante, dar nu aș știi să vă zic cine colectează din Moinești. Aș putea bănui că Atlassib-ul și ceilalți mari transportatori. Mai recent am descoperit în București și o firmă numită Bârsan&Bârsan, căutați-i pe Google și vedeți care trimit din orașul dvs.

      Răspunde

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.