Concurs: The Fun Theory sau cum ne poți face viața mai plăcută

Ce este „The Fun Theory”?
Este un program pornit cu susținerea Volkswagen care încurajează ideile ce adăgă o latură plăcută unor activități zilnice, sau care aduc un plus de plăcere unor activități cu impact pozitiv, cum ar fi de exemplu folosirea scărilor de la metrou în defavoarea scărilor rulante. Astfel ne stimulează să facem acele activități mai des.

The Fun Theory este chiar un concurs, premiul întâi fiind de 2500 de euro. Probabil nu este cel mai corect motiv să participi, dar dacă așa te încurajez să intri în joc și ideea ta va fi aplicată este pentru binele tuturor.

Eu îți lansez ideea concursului The Fun Theory, grăbește-te! Termenul limită de aplicare este 15 decembrie!

Urmărind filmele de mai jos îți vei da seama mult mai bine despre ce înseamnă proiectul acesta:

Baftă!

Publicat de Florin Arjocu (fondator)

Periplul meu începea în 2004, an când împreună cu un grup de portughezi vizitam pentru prima dată Cheile Nerei. Am rămas încântat de frumusețea locurilor și de atunci am început să văd altfel România, până atunci nu aș fi crezut că avem locuri precum cele din filme. Îmi place România și călătoresc cât pot de mult. În primii ani de la aderarea UE m-am grăbit să ajung în o mare parte de Europa, iar în 2009 am fondat Drum Liber. Am dedicat ultimii ani în mare măsură României, asortând călătoriile interne cu ieșiri "de studiu" în alte țări. Sunt convins că mintea călătorului este mai deschisă și experiențele la drum te îmbogățesc. Călătorește cu mine, pe Drum Liber!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Care oraș și regiune din România călătorește cel mai mult (rezultate)

Acum ceva timp povesteam cu o amică pe net și aveam o controversă despre zonele cele mai deschise spre a...

Închide