O perioadă aglomerată pentru mine, dar încerc la sfârșit de săptămână să fiu plecat prin țară. Acest sfârșit de săptămână mă va prinde la Bran. Va fi o întâlnire cu vechi prieteni (BEST) din țară, dar și cu noile generații care vin în urmă. Este a opta ediție consecutivă a primului eveniment național la care participam eu cândva.

Pe lângă oamenii cu care voi sorbi reîntâlnirea vreau să și văd lucruri faine. Cred că și tu vrei același lucru. Mi-am amintit că acum ceva timp Adriana mă întreba ce ar fi de văzut în zona Bran.

O parte din răspunsul meu este acesta:

Castelul e inclus din start in calcul, dar mai ai aproximativ in zona: Zarnesti-ul (Piatra Craiului si cheile), zona Moeciu, cascada Urlatoarea. Daca mergi la Bran sa vezi si inima Reginei Maria. Eu as urca pe Piatra Craiului, asta clar. Si daca ai timp urca si pe Bucegi, ca sunt tot acolo prin zona. Telecabine din Busteni si din Sinaia[], de la Busteni pana la cota 2000 costa cam 50 de lei dus intors.

Costul urcării cu telecabina de la Bușteni e din amintiri, în vară Marius a fost în zonă și mi-a zis prețul, deci pot fi mici variații (în sus) :D

Desigur lista e mai mare (castelul Peleș, etc.), dar sunt câteva obiective in lista de mai sus pe care vreau să le privesc de aproape în zilele următoare :)

Drum bun și ție, oriunde ai pleca la sfârșit de săptamână!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Dacă ți-a plăcut, dă-ne like la pagina de Facebook, în căsuța de mai jos! Iar pe pagina de Fb, bifează opțiunea "Follow/Urmărește", să fii sigur(ă) că vei primi tot ce vrem să arătăm lumii. :)
Cuvinte cheie: , .Articol scris de Florin Arjocu (fondator): vezi detalii despre autor.

Spune-ți părerea!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

necesar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.